Eladó lakás Zalaegerszeg 67 000 000 Ft

Leírás

Zalaegerszeg egyik legkedveltebb városrészében, Alsójánkahegyen kínálunk eladásra egy 174 nm alapterületű, 6 szobás, 3 fürdőszobás, garázzsal és kerttel rendelkező, jó állapotú sorházi lakást.
A sorházi lakás 3 szintes, alsó, földszinti részén nappali, konyha, fürdő + WC főbb helyiségek vannak, a legfelső szint szintén önálló részként funkcionál 2 szobával. A középső szinten 3 szoba áll rendelkezésre.
Az ingatlan gázcirkó fűtésű, panorámája pedig páratlan.
Nyílászárói hőszigetelt üvegezésűek, fa szerkezetűek.
Az épület környezete csendes és biztonságos, ideális otthoni kikapcsolódásra és nyugodt életvitelre. A környék kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen az Alsójánkahegyi utca közvetlen közelében található több buszmegálló, amelyekkel könnyen elérhető a városközpont.

A környék előnyös adottságai közé tartozik a természeti környezet, ahol a friss levegő és a zöld környezet garantált. A helyi boltok és szolgáltatások könnyen elérhetőek, így az itt lakók kényelmesen intézhetik mindennapi teendőiket.
Ha szeretne egy olyan otthonba költözni, amely kényelmes és biztonságos, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek.
Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére.

Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek.
Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Lakás részletei

Ár: 67 000 000 Ft
Méret: 174 négyzetméter
Azonosító: 11412802
Irodai azonosító: H488912-4705299
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: udvari
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra