Eladó lakás Zalaegerszeg 60 500 000 Ft

Leírás

Zalaegerszeg legkeresettebb lakás típusa, a legkiválóbb lokációban!

Amerikai-konyha, nappali + 3 szobás, erkélyes lakás eladó, csendes helyen ugyanakkor a belvárosban.
A téglaépítésű 20 lakásos társasház 2006-ban épült és rendkívüli jó állapotnak örvend mind a mai napig, 2022-ben új modern kéményrendszert kapott.
A 3.emeleti, bruttó 80 m2-es ingatlanban hatalmas fürdőszoba került kialakításra melyben sarokkád és zuhanyzókabin is helyet kapott.
Ideális alaprajz jellemzi a lakóingatlant, ahol az egymásra párhuzamosan fűzött szobák világosak és gardróbbal felszereltek.
A lakás melegéről gáz cirkó fűtés gondoskodik mellette klíma segít a kívánt hőmérséklet elérésében a nyári hónapokban, lakás kiváló fekvésének, a napsütötte órák magas számának és a környező lakások adta szigetelésnek köszönhetően sokszor még a téli hónapokban sem kell bekapcsolni a fűtést.
A nappali és az erkély dél-nyugati tájolású itt műanyag nyílászárókat találunk, míg a szobákban fa Velux ablakok vannak sötétítővel és szúnyoghálóval kiegészítve.
A lakás a folyamatos karbantartásnak és felújításnak köszönhetően nagyon szép és megkímélt állapotnak örvend, nem csak a burkolatoknak és a tapétázásnak köszönhetően, hanem az ingatlanban lévő háztartási gépek is újszerűek, garanciával rendelkeznek.

Kerékpárok tárolása a társasház zárt kis udvarában megoldott.

Irodánkban pénzügyi szakértő kollégánk segíti ügyfeleink Hitel és CSOK ügyintézését ezzel együtt támogatja vásárlási szándékukat. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: LK072818

Lakás részletei

Ár: 60 500 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11434458
Irodai azonosító: LK072818-4759738
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 11-20 éves
Kilátás: udvari
Egész szobák: 4

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra