Így keressen lakásokat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó lakás Tatabánya, 17.900.000 Ft, 50 négyzetméter

Eladó  lakás Tatabánya, 17.900.000 Ft, 50 négyzetméter
17.900.000 Ft
lakás, 50 négyzetméter
Építőanyag:
panel
Egész szobák:
3
Azonosító:
9675182
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Tatabánya
Alapterület:
50 négyzetméter
Ár:
17.900.000 Ft
Szobák száma:
3 + 1
Fűtés jellege:
központi
Kilátás:
kertre néző
leírás
egyéb jellemzők
Ha szokványos panellakást keres, akkor lapozzon!

Unalmas egyhangúságnak itt nyoma sincs. Az ajtón belépve mintha egy sejtelmes, titokzatos fantáziavilág tárulna elénk. Végigjárni a lakást felér egy föld körüli utazással. Minden szegletéből különleges tárgyak, formák, hangulatok köszönnek ránk. Ez egy izgalmas, színes egyéniség otthona.

A varázslatot a fiatal tulajdonos néhány éve azzal kezdte, hogy csavart egyet az alaprajzon. A konyhát beköltöztette a nappaliba, helyén egy szobát nyertek, hogy a legkisebb lakónak is legyen saját birodalma a fedélzeten. Az együttlét színtere az átalakított nappali, melyet a délutáni nap beragyog, a teleüveg felületen kitekintve pedig nem is erkélyt, hanem egy színpompás mediterrán teraszt láthatunk. A fürdőben a kényelem jegyében besétálós tusolót alakítottak ki, modern burkolatokkal. A szülői háló már-már szinte szokványos.

Az átalakítások természetesen megkövetelték a nem látható részek (csövek, vezetékek) felújítását, a padlószint megemelését is, majd ezt követte a lakás felöltöztetése: a burkolás (szobákban szalagparketta, nappaliban fapadló a többi helyiségben járólap, az előszobában az oldalfal is csempével burkolt), valamint az új szaniterek és nyílászárók (fém bejárati, fa szobai ajtók, műanyag ablakok) beépítése. A végeredmény egy különleges, egyedi hangulatú, karakteres otthon.

Várom hívását, ha az ajánlat felkeltette az érdeklődését!

TISZTELT VÁSÁRLÓ!
Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk közel 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy állami támogatásról.

TISZTELT ELADÓ!
Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 1.200 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.
Erkély:
van
Erkély mérete:
4.00
Kertkapcsolat:
nincs
Garázs:
nincs
Kocsibeálló:
nincs
Tároló:
nincs
Lift:
van
Ez a lakás Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb lakást
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A lakás hirdetője visszahívja Önt!
A lakást megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Kiss János
Kiss János
Otthon Centrum - Tatabánya