Eladó lakás Székesfehérvár 66 900 000 Ft

Leírás

Székesfehérvár legdinamikusabban fejlődő kertvárosi részén a Harmatosvölgyben eladó ez a zöldövezeti, igényes második emeleti, 3 szobás, 63 négyzetméteres lakás, nagy terasszal. Három éve készült el, minőségi anyagok beépítésével, ami nagyon szépre sikerült. Főleg a hatalmas nappali, amerikai konyhával és étkezővel, valamint a hozzá tartozó erkéllyel. Természetesen van még két hálószoba is, valamint gyönyörű fürdőszoba és külön wc.

A lakás ideális lehet a közeli üzemekben dolgozóknak, hiszen a város legnagyobb ipari parkja a közelben van, de a sűrű buszközlekedés miatt a város bármely részéhez könnyű az eljutás. A közelben szupermarket és kisebb boltok biztosítják a bevásárlási lehetőségeket.

A lakóközösség főleg fiatalokból áll. Rengeteg a kisgyermekes család is.

Az épület már a mai kornak megfelelő hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek és a kondenzációs kazánnal működő egyedi radiátoros fűtésnek köszönhetően nagyon kedvező fűtésköltséggel üzemeltethető. Ráadásul akkor kapcsolja be, amikor akarja, nem függ a működése a távhő szolgáltatótól. A lakás klímája kellemes nyáron is a szigetelésnek, a motoros működtetésű redőnyöknek és a fekvésének köszönhetően. De természetesen van egy nagy teljesítményű inverteres klíma is, ami megfelelő hőmérsékletet biztosít még legnagyobb nyári melegben is.

Mivel pár éve adták át a lakást, ezért minden új. A tulajdonos nagyon vigyázott rá. A lakás birtokbavétele után készült el a különlegesen szép konyha a beépített gépekkel. Természetesen marad és a következő tulajdonosokat fogja szolgálni a továbbiakban. A folyosón és a hálószobában is egyedileg készíttetett beépített szekrények biztosítanak helyet a ruháknak és egyéb holmiknak.

A lakáshoz tartozik, tehát benne foglaltatik az árban, a kerítéssel védett, zárt udvarban egy felszíni sorszámozott autóbeálló is,
1,5 mFt értékben. A lakást megvásárlónak elővételi joga lesz a lakáshoz tartozó garázsra, amennyiben igényt tart rá.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 66 900 000 Ft
Méret: 63 négyzetméter
Azonosító: 11405241
Irodai azonosító: 526140
Erkély mérete: 8.00 négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra