Eladó lakás Szeged 114 000 000 Ft

Leírás

Szeged belvárosának fő ütőerén, a Kárász utca közvetlen szomszédságában, műemléki környezetben kínálom ezt a páratlan, nagypolgári lakást. A házból kilépve rögtön a REÖK Palota csodás látványa fogad minket, egyik irányban a Kárász utcát, másik irányban az Árkádot érjük el néhány másodperces, vagy néhány perces sétával.

A környéken a közlekedés is kiváló, de annak hangja a lakásból egyáltalán nem zavaró, ugyanis az ablakok nem a körútra néznek, hanem a Kölcsey utcára.

A körfolyosós házba érve egy felújított lifttel juthatunk fel a harmadik emeletre, ahol egy függőfolyosó végén található a lakás. Belépve egy tágas előszoba fogad minket, ahonnan a mellékelt alaprajz szerint nyílnak a helyiségek. A lakás belmagassága egységesen 360 centiméter, így a nagy alapterületű szobák igazán impozáns benyomást keltenek. Jelenlegi konstrukcióban a lakás fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, azonban az 50 cm vastag falaknak, valamint a benapozottságnak köszönhetően január végén sem volt hideg a lakásban elzárt őrláng mellett.

Fontos tény, hogy a lakóközösség a kezdetek óta gondos gazdája a háznak, a födémeket is vasbetonra cserélték már korábban.

A lakás nem lakott, időpontegyeztetés utána bármikor tudom mutatni, a kulcsot magamnál tartom.

A lakás ára: 114.000.000 Ft
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 114 000 000 Ft
Méret: 136 négyzetméter
Azonosító: 11342992
Irodai azonosító: 872031
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra