Eladó lakás Salgótarján 25 990 000 Ft

Leírás

Eladó panellakás Salgótarján központjában!

Eladó tulajdonostol egy 3 szobás 79 m²-es lakás az Arany János út elején beépített konyhabútorral + (elektromos sütő és főzőlap ).

A lakás egy 10 emeletes panel 6. emeletén található, ahol a bejáratot fém biztonsági ajtó védi.

A szobák eredeti fa nyilászáró ablakai, a városközpontra(Ny)a konyha és a gardrób ablakai (K)ellenkező irányba néznek,a helységeket elválasztó falak a jobb helykihasználás végett mind áthelyezve az eredeti ajtók kicserélve.

Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A fűtés távhő, egyedi fűtésmérővel. A lakás teljes felújításon esett át, ami magában foglalja a villamos és vízvezetékek(új villanyóra, fázisonként 16A terhelhetőséggel,illetve pár hónapja a 4 db vízóra cseréje).

A beltéri falak a jobb helykihasználás érdekeben mind áthelyezésre kerültek!Pillanatnyilag az internet és a TV szolgáltatást a DIGI optikai kábelen biztosítja.

Parkolás az utcán ingyenes.

A lakás a belváros központi részén helyezkedik el, ahonnan pár perc sétával számos szolgáltatás könnyen elérhető.
Az ingatlan közvetlen közelében, sétatávolságra található a belváros, gimnázium (Madách), óvoda (Mackóvár), orvosi rendelő/körzeti,fogorvos és a Salgó Klinika,bankok(CIB), buszmegálló, szupermarket (SPAR), edzőterem.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város egy olyan szektorában található, mely különösen kedvelt a családosok és befektetők számára egyaránt, ezért ajánlom mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe is, akik Salgótarjánban otthonteremtési vagy befektetés célból kívánnak ingatlant vásárolni.

Természetesen a személyes holmi kivételével az ár minden berendezést tartalmaz.A lakás ára teljes berendezéssel értendő!!!

Megtekinteni előre megbeszélt időpontban lehetséges.

Irányára 25 990 000 Ft

Lakás részletei

Ár: 25 990 000 Ft
Méret: 79 négyzetméter
Azonosító: 11328405
Irodai azonosító: A1184
Emelet: 6. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra