Eladó lakás Miskolc 22 900 000 Ft

Leírás


Ezt a Középszer utcán lévő, 54 m2-es, 1+ 2 fél szobás, 1. emeleti lakást loggiaval elsősorban párok, gyerekes családok, illetve befektetők figyelmébe ajánlom; a Miskolci Egyetem közelsége miatt itt azonnal kiadhatók az ingatlanok.

 

Az ingatlan alap állapotú, aminek nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát. Családok egy vendégváró nappali mellett két hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak.

A fürdőszoba kádas és külön található a mellékhelyiség. A konyha ideális méretű, könnyen elfér itt a konyhabútor és az étkező asztal, a háziasszonynak elegendő helye marad.További előny, hogy a konyhából nem vesz el helyet a használati eszközök tárolása, hisz rendelkezésre áll erre a célra egy külön beépített szekrény is. Amennyiben ettől is nagyobb konyhára lenne igénye, esetleg szeretne nagyobb családi vagy baráti kört vendégül látni otthonában, akkor a közlekedő és a konyha egybe nyitásával még nagyobb teret nyerhet.

 

A felújítás legköltségesebb részével már nem kell foglalkoznia az új tulajdonosnak, hiszen új külső nyílászárók kerültek a régiek helyére, melyek hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, illetve több ponton záródó biztonsági ajtó került beszerelésre. A lakásban villanyvezetékek egy részét felújította jelenlegi tulajdonosa.

 

A kellemes hőérzetről és a meleg vízről gondoskodó távfűtésnek köszönhetően a lakás rezsiköltsége alacsony.

Külön pozitívum, hogy lakáshoz tartozik a tárolás szempontjából nagyon praktikus helyiség, mely a megszokottól nagyobb méretű.

A tulajdonos annyira nagylelkű, hogy a vételár tartalmazza a lakásban található teljes bútorzatot és gépesítést.

 

Az épület rendezett, kiváló a szomszédság és a közös képviselet, a ház előtt pedig bármikor találni szabad, ingyenes parkolót.

A közelben található az iskola, óvoda, több kis üzlet és bevásárlóközpont. A belvárosba és más irányokba a közvetlen közelben lévő buszmegállóból indulva minden könnyedén elérhető. Az autópálya öt percnyire található. A parkolás az utcán lehetséges ingyenesen, mindig lehet szabad parkolót találni

 

Ha megtetszett Önnek ez a nagyszerű lakás, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla. Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank kedvező ajánlataiból választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

 

Lakás részletei

Ár: 22 900 000 Ft
Méret: 54 négyzetméter
Azonosító: 11404228
Irodai azonosító: 205704131
Cím: Középszer
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra