Eladó lakás Mályi 83 900 000 Ft

Leírás


1. A telek és ház paraméterei:

Ez a családi ház rendkívül kényelmes, és tágas otthont kínál, ideális választás lehet számodra és családod számára. A telek mérete 800 nm, így rengeteg lehetőséget nyújt kertészkedésre és kerti partik rendezésére. A ház mérete 180 nm, ideális hely minden családtag számára.

 

2. Szobák és fürdőszobák:

A házban összesen 4+1 fél szoba található, mindegyik külön saját kuckót biztosítva. Két fürdőszoba is rendelkezésre áll, így kiválóan megoldva a reggeli rohanásokat. Emellett egy tágas gardrób ideális ruhatárolásra.

 

3. Pince és garázs:

A nagy pince számos lehetőséget rejt magában, akár hobbi helységek kialakítására is tökéletes. Az épület alatt található garázs 1 autó befogadására alkalmas, valamint külső garázs további 1-2 kisebb gépjárműnek.



4. Kényelmes közösségi terek:

Az étkező kényelmes helyet biztosít az étkezésekhez és közös vacsorákhoz. A nagy nappali elegendő teret kínál a család együttlétéhez és a pihenéshez.

 

5. Gyönyörű kert és kikapcsolódási lehetőségek:

A gyönyörűen gondozott kert ideális hely a családi időtöltéshez, barátokkal, rokonokkal. Szalonnasütő és terasz melletti filagória a kikapcsolódásra szolgál.

 

6. Energiahatékony megoldások:

A tetőszerkezet 8Kw napelem rendszerrel van felszerelve a ház pincéjében, mely gazdaságos fűtési lehetőséget kínál a hidegebb hónapokra. Az emeleten nagyüzemi klíma gondoskodik a gazdaságos fűtésről és nyári hűtésről. Hőszigetelt aluminium redőnyök, elektromos mozgatással és távfelügyelettel biztosítják a nyugodt pihenést.

 

7. Biztonság és kényelem:

Az ingatlan elektromos kapuval rendelkezik, amely praktikus megoldás a kényelmes bejutáshoz és biztonsághoz. A riasztórendszer távfelügyelettel garantálja a család biztonságát mindenkor.



Ne habozz! Hívj most, és nézd meg ezt a csodálatos családi házat Mályi szívében!

Lakás részletei

Ár: 83 900 000 Ft
Méret: 179 négyzetméter
Azonosító: 11341201
Irodai azonosító: 698900390
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra