Eladó lakás Letenye 5 490 000 Ft

Leírás

Letenye déli, a határhoz közelebbi városrészén, rendezett, szép utcában, 7 lakásos társasházban eladó egy ÖNÁLLÓ ÉPÜLETBEN TALÁLHATÓ, 53m2-es, 2+1fél szobás, FELÚJÍTÁSA BEFEJEZÉSÉT VÁRÓ, remek elrendezésű, tégla építésű lakás, HATALMAS FEDETT TERASSZAL.

Az ingatlan bár társasházban található, a többitől teljesen külön, önálló épületben foglal helyet. Az épület mellett található méretes, 25m2-es fedett terasz a lakáshoz tartozik, a társasház kertje szabadon használható.

Az ingatlan felújítását korábban megkezdték, de ez sajnos félbe maradt. Cserélve lett a falon belüli gépészet jelentős része, az ablakok többségét korszerű nyílászáróra cserélték, vakolási, aljzatbetonozási munkák is megtörténtek. Az épület jó állapotú cseréptetejével szintén foglalatoskodtak.
Az ingatlan jelenlegi állapotában nem lakható, felújításának befejezése szükséges. Emiatt főképpen saját erőből, vagy pótfedezettel vásárló kedves érdeklődők jelentkezését várjuk, mivel az ingatlan a félbemaradt munkálatok okán, jelenlegi állapotában nem hitelezhető (ha elkészül, nincs akadálya a későbbi hitelezésnek).

Az ingatlanban fűtési rendszer kialakítása szükséges, mely elektromos, vagy gázüzemű berendezéssel is megoldható.

A környék jó lakóközösségű, rendezett. A közelben óvoda, iskola, üzletek, rendelő könnyen és gyorsan elérhetőek. Pár perc sétányira buszmegálló található, ahonnan Nagykanizsára indulnak közvetlen járatok. Autóval az ingatlan a 7-es út és az M7 autópálya felől is könnyen, pillanatok alatt elérhető.

Irányára: 5,49 M Ft

Irányár: 5490000 Ft

Referencia szám: LK035320

Lakás részletei

Ár: 5 490 000 Ft
Méret: 53 négyzetméter
Azonosító: 11197772
Irodai azonosító: LK035320-4203038
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: kertre néző
Kert: Közös telek
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra