Eladó lakás Kecskemét 59 900 000 Ft

Leírás

Eladó egy igényesen kialakított, téglaépítésű 72 nm-es lakás Kecskemét belvárosában. A z ingatlan jellemzői a jó fényviszonyok és a kényelmes életteret biztosító modern elrendezés, valamint egy önálló helyrajzi számon lévő garázs, ami ritka kincs ezen a környéken. A lakásban gazdaságos és hatékony fűtést biztosít a gáz cirkó rendszer.

A lakás különlegességét az erkély adja, ahonnan a belvárosi élet zsongását élvezhetjük, ugyanakkor elegendő privát térrel is rendelkezünk a pihenéshez. A belső terek tükrözik a modern lakásokra jellemző igényességet és minőséget, így az új tulajdonosok azonnal otthon érezhetik magukat.

A közlekedés kiváló, mindennapi szükségletekhez, mint boltok, iskolák, közparkok és tömegközlekedési lehetőségek, gyalogosan is könnyen hozzáférhetők. Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik a városi élet dinamizmusát szeretik, de fontos számukra a nyugalom és a komfort érzete is otthonukban.

Az eladó lakás nem csak otthonként tökéletes választás, hanem befektetési célból is kiváló, hiszen a belvárosi elhelyezkedés állandó értéktöbbletet ad az ingatlannak. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse álmai otthonát!
Érd.: Ottlik Lilla 36203941533

Referencia szám: LK010624

Lakás részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11377128
Irodai azonosító: LK010624-4628140
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 3

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra