Eladó lakás Kecskemét 49 500 000 Ft

Leírás

Nagy örömmel hirdetjük, hogy eladó egy felújított és folyamatosan karbantartott, 81 négyzetméteres, nappali plusz 3 szobás, földszinti lakás Kecskeméten, a Corvin Mátyás Általános Iskola közelében.

Az ingatlan egy csendes, parkos környezetben fekvő, téglaépítésű, szigetelt társasházban található, amely gázkonvektoros fűtéssel és hűtő-fűtő klímával van felszerelve, így kényelmes és gazdaságos otthont biztosít minden évszakban.

A lakás kiváló alaprajzi elrendezésének köszönhetően minden helyiség külön bejáratú, így tökéletesen megfelel a modern életvitel igényeinek. A napfényes szobák a csendes, zöldellő park felé néznek, biztosítva a tökéletes pihenést és nyugodt otthoni környezetet.

A lakás minőségi burkolatokkal rendelkezik, a konyhában és a közlekedőn SPC vízálló padló, míg a szobákban laminált padló található. A belső ajtók cseréje megtörtént, és hőszigetelt fából készült ablakok vannak mindenhol.

Az ingatlan környéke kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így minden megtalálható a közvetlen közelben, legyen szó bevásárlásról, oktatási intézményekről vagy szabadidős tevékenységekről.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Hívjon most, hogy egyeztessünk időpontot a megtekintésre, és tegye magáévá ezt a csodálatos otthont Kecskeméten!
LK066574
Bővebb információért hívjon!
Tamasi Viktória
+36 20 457 5560

Referencia szám: LK066574-NOK

Lakás részletei

Ár: 49 500 000 Ft
Méret: 81 négyzetméter
Azonosító: 11376768
Irodai azonosító: LK066574-4626621
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 4

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra