Eladó lakás Kecskemét 46 000 000 Ft

Leírás

Eladó Kecskemét keresett részén egy Esztétikusan Otthonos, amerikai konyha-nappali+2 szoba elrendezésű, 59 nm-es, erkélyes LAKÁS 2008 évben épült, tégla szerkezetű, zárt udvaros, liftes társasházban.Lakás infók:- műanyag hő-és hangszigetelt ablakok redőnnyel, rovarhálóval, biztonsági bejárati ajtó- 2023 évben felújított fürdő és mellékhelyiség- házközponti fűtés egyedi mérőkkel- gépesített konyha - elektromos sütő és főzőlap, szagelszívó, mosogatógép- kamrával- IV. emeleti elhelyezkedés - közös tárolók a földszinten és a tetőtérben- körbenapozott, napfényes terek- rendezett társasház, igényes lakóközösségAjánlom minden korosztálynak, valamint befektetésként is kiváló lehetőség!További érdeklődő kérdésével keressen bizalommal!

46000000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: LK011009-NOK

Lakás részletei

Ár: 46 000 000 Ft
Méret: 59 négyzetméter
Azonosító: 11320927
Irodai azonosító: LK011009-4533469
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 11-20 éves
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra