Eladó lakás Kaposvár, Kecelhegy, 94 900 000 Ft

Leírás

Kaposváron a Kecelhegyen, 2019-ben épült igényes társasházban, exkluzív kialakítású, prémium minőségű 111 m2-es lakás 3 db, összesen 24 m2-es panorámás terasszal, igény esetén akár berendezéssel, valamint garázzsal együtt is eladó. A lakásban nappali - fedett panorámás terasszal, étkező-konyha, 1 szülői hálószoba fürdőszobával és gardróbbal, valamint fedett terasszal, előszoba, 2 szoba, fürdőszoba- 4 személyes finnszaunával, sarokkáddal és zuhanykabinnal, panorámás fedett terasszal, mosókonyha-wc, gardrób, valamint kis tároló helyiségek kerültek kialakításra. A lakás fenntartási költségei kedvezők, az épületben a fűtés geotermikus + gáz fűtéssel is megoldott, a meleget a lakásban padlófűtés adja, valamint 3 db wifi-s hűtő-fűtő Gree légkondícionáló van felszerelve, illetve a nappaliban kandalló és Gree fancoil is van. A lakás 3 rétegű műanyag nyílászárókkal rendelkezik - a szülöi hálóban motoros redőny, illetve szúnyogháló van felszerelve -, a többi ablakon szúnyogháló van, a falak grafitos polisztirollal szigeteltek, a betonfödém 20 cm hőszigetelést kapott. A lakás fantasztikus elhelyezkedésű, az épület mind a 4 oldalán biztosít kitekintési lehetőséget, de legfőképp a belváros irányába nyújt lenyűgöző kilátást, melyet a 3 különböző teraszról is élvezni lehet!
A kényelmet tovább fokozzák még a falba épített akvárium előkészítés (opcionális), riasztó, vízlágyító, klórszűrő, beépített vízszűrő, beépített konyhabútor gépekkel - hűtőszekrény, TEKA kávé főző, Whirlpool mikró, mosogatógép, főzőlap, sütő, Elica elszívó - mindkét WC esetén a kagylóba épített levegő elszívó rendszer.

A vételár magába foglalja a lakás szinte teljes berendezését, bútorait is, valamint az épület előtti 1 személygépkocsi részére beállót is. Továbbá a lakáshoz megvásárolható 6.500.000.- Ft áron 17 m2-es automata Hörmann kapuval rendelkező garázs is. (558)

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 558. számú ajánlatra! Irodánk címe: 7400 Kaposvár Irányi D. u. 9. Telefonszám: +36 82 494 218, vagy mobilon +36 30 9895 888 Boldizsár Balázs, +36 30 348 2784 Nieselberger Balázs, E-mail: [email protected]

Lakás részletei

Ár: 94 900 000 Ft
Méret: 111 négyzetméter
Azonosító: 11297223
Irodai azonosító: 558
Városrész: Kecelhegy
Emelet: 5. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Kocsibeálló

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra