Eladó lakás Győr 96 300 000 Ft

Leírás

Prémium földszintes lakás Győr – Pinnyéden


Fedezze fel egy ritkaságszámba menő ingatlant Győr csendes, zöldövezeti részén, Pinnyéden. A 2020-ban átadott, modern kialakítású, földszinti, 94 nm-es, nappali + 3 szobás prémium lakás 150 nm-es, intim hangulatú saját udvarral bír, melynek részét képezi egy 30 nm-es térkövezett terasz is, ígérve a kikapcsolódás tökéletes helyszínét. Az előkert és a két térkövezett belső parkolóhely kényelmet és praktikumot nyújt minden nap.

A lakás belső terei a tágas és világos, nyugati fekvésű nappalival, valamint a nagyméretű, jól felszerelt konyhával és az étkezővel együttesen családi hangulatot árasztanak. A dupla mosdókagylós nagyméretű fürdőszoba, a zuhanyzó, a külön háztartási helyiség, és a gardrób szoba csak növelik az életminőséget. Az egyedi igényeket szem előtt tartva, a lakás nappali + 4 szobás elrendezésűvé is variálható, tovább növelve az otthon funkcionalitását.

A fűtésről saját gázkazán gondoskodik, a padlófűtés pedig minden helyiségben biztosítja a kellemes hőérzetet. A műanyag nyílászárók és szúnyoghálóval ellátott ajtók a modern kényelem jegyében szolgálnak. Az ingatlan elhelyezkedése páratlan: a belváros, az egyetem, orvosi rendelők, boltok, játszótér, Olimpia Sportpark, uszoda, posta, iskolák, és óvodák könnyen megközelíthetőek, így ideális választás fiataloknak, idősebbeknek és többgyermekes családoknak egyaránt.

Ráadásul, befektetési szempontból is kiváló: lehetőség nyílik két különálló lakrész kialakítására, ami rugalmasságot és hosszú távú értéknövekedést ígér a tulajdonosnak.


Miért nézze meg ezt a lakást?


- Kiváló infrastruktúra és elhelyezkedés
- Tágas, világos terek, kertkapcsolatos életérzés
- Magas minőségű, modern kialakítás és berendezés
- Befektetési lehetőség: két különálló lakrész kialakítható
- Ide csak költözni kell
- 2 térkövezett belső parkolóhely a vételár részét képezi


Mennyiért lehet megvásárolni?

Irányára: 96.300.000 Ft.


Engedje, hogy otthona a mindennapok nyugalmának és kényelmének forrása legyen. Fedezze fel ezt az exkluzív, magas színvonalú lakást, ahol minden adott az igényes, harmonikus élethez.

Nézzük meg együtt és tegyen rá ajánlatot!
Keressen bizalommal! Akár hétvégén is.

Lakás részletei

Ár: 96 300 000 Ft
Méret: 94 négyzetméter
Azonosító: 11363051
Irodai azonosító: 313451
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra