Eladó lakás Győr 66 900 000 Ft

Leírás

Lido Home Győri irodája eladásra kínálja ezt a PANORÁMÁS LAKÁST GYŐR-VÁROSRÉTEN!

Ez a 9. emeleti lakás a befektetők számára egy egyedülálló ajánlat, mely MAGAS HOZAMMAL kecsegtet!

**DUNAI PANORÁMÁS OTTHON GYŐR VÁROSRÉTEN!**

  • 46 m2 + 9m2 erkély
  • műanyag nyílászárók + redőny
  • fűtés: házközponti egyedi méréssel

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Modern kialakítású, jól felszerelt lakás Győr szívében, ahol élvezheti a nagy és intim, árnyékos terasz előnyeit. Az ingatlan azonnal kiadható, így az Ön számára azonnali bevételt és hosszú távú stabil hozamot biztosíthat.

Győr-Városrét nem véletlenül egy preferált lakóövezet. KIVÁLÓ INFRASTRUKTURÁLIS ADOTTSÁGOK jellemzik: bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók mind karnyújtásnyira találhatók illetve mindössze 5 percre található az Árkád és 10 percre a belvárostól de az Egyetem is 15 perc alatt elérhető. Az ingatlan központi elhelyezkedése révén stabil jövedelmet biztosíthat hosszú távú kiadás esetén is.

Ez a lakás nemcsak a fiatal párok, hanem bárki számára ideális választás, akik modern, jól felszerelt otthont keresnek Győr szívében. Befektetési szemmel is remek döntés lehet!

Az ingatlan egy ZÁRT emeleti szinten található, az épület két lifttel is rendelkezik, ami növeli a létesítmény kényelmét.

Emellett az épület előtt INGYENES PARKOLÁSI lehetőség áll rendelkezésre, míg a -1 szinten további gépkocsi beállók és tárolók vásárolhatók. (Tároló és beálló további 9,5 millió Ft-ért elérhető).

Összefoglalva, ez az ingatlan IDEÁLIS választás befektetők számára vagy fiatal pár részére, hiszen maga a környezet is fiatalos, de idősek számára is tökéletes választás lehet . Az elhelyezkedése, modern kialakítása és infrastrukturális adottságai révén garantált a MAGAS HOZAM és a gyors megtérülés.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált GYŐRI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.


LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Lakás részletei

Ár: 66 900 000 Ft
Méret: 50 négyzetméter
Azonosító: 11406850
Irodai azonosító: 240047439
Emelet: 9. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Építési év: 6-10 éves
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra