Eladó lakás Győr 66 030 000 Ft

Leírás

Eladó Luxuslakások Győr-Sziget Szívében!
Kiváló lehetőség az új otthonodhoz vagy befektetéshez!

Fiataloknak,szép korúaknak,befektetőknek és nagycsaládosoknak is egyaránt ajánljuk figyelmébe ezt a Győr-SZIGET rendkívül kedvelt, frekventált, csendes, szinte átmenőforgalom mentes részénél, Egyetemtől, Termálfürdőtől, Belvárostól alig pár párperces sétatávolságra, épülő társasházi projektet, mely 5 lakást,a hozzá tartozó 3db fedett beállót és 2 db önálló felszíni parkolóhelyeket foglal magába!
Újszerű környezet, modern kivitelezés, központi fekvés jellemzi, melynek köszönhetően az értékállósága biztosított, mind rövid, mind hosszútáv esetén is.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született,amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot , mindezt pedig a város szívében.

A kiváló referenciákkal és nagy építőipari múlttal rendelkező beruházó célja, az volt, hogy a lakók, nap, mint nap örömmel térjenek haza otthonukba, és élvezzék a lakások nyújtotta kényelmet és biztonságot.
A lakásokat a jól kihasználható terek, harmonikus külső-belső megjelenés, korszerű műszaki megoldások jellemzik, amik biztosítják az új építészeti értékek és a zöldkörnyezet harmonikus kapcsolatát.
Ön pedig most még válogathat 1,2, vagy 3 szobás, változatos alapterületű és elrendezésű, lakások közül,
Melyek kialakításakor figyelembe vették, hogy:
- már a 2 szoba+nappalis lakásokban is előnyös a második WC
- kialakításra kerültek „garzon „méretű lakások is
- megfelelő számú gépkocsi számára fedett beállók,illetve parkolók is legyenek
-az alacsony fenntartást
(A ház energiaszintje mind a szigetelés, mind 6 kamrás 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű (Ug=0,7) nyílászárók területén átlag feletti, így alacsonyan tartja a tulajdonosok rezsiköltségét)
-Az épület fűtését és melegvíz ellátását házközponti, levegő-víz közegű hőszivattyú biztosítja (padlófűtés)
-A hűtését pedig a földszinten és első emeleten mennyezeti hűtés, míg második emeleten klímák fogják biztosítani.
Ami jellemző a lakópark lakásaira az az, hogy a kivitelezés során a korszerű, minőségi anyagok beépítésével, és ezek szakszerű kivitelezési munkálataival garantálják majd az ingatlanok kiemelkedő műszaki, illetve esztétikai minőségét.

Az Sziget lakópark arculata, a lakóépület a beállók és a telek elrendezésének köszönhetően magában hordozza mindazon előnyös alapfeltételt, amely egy valódi modern lakópark kialakításához szükséges.
Nem utolsó sorban pedig a belvárosi lokációjának köszönhetően a Sziget Lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló, a különböző közintézmények,üzletek,buszmegállók,iskola,óvoda , egyetemt, termálfürdő, belváros, könnyen és gyorsan elérhetőek.

Mind ezekhez pedig társul hogy a magas színvonalú kivitelezésről ,megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik,
A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja! A belső enteriőr kialakítását pedig Ön és családja fejezheti be,mivel az ingatlant emelt szintű fűtéskész állapotban adják át.
EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ MŰSZAKI TARTALOM:
-fűtés ,hűtés becsövezve
-vízes kiállások kialakítása minden helységben
-villamos alapszerelés .Épületen belüli műanyag elosztószekrény kismegszakítókkal. Sorolható műanyag doboz + műanyag cső téglahoronyba vésve gipszeléssel rögzítve. Szükséges mennyiségben kötődobozok elhelyezése. Minden helységben dugaly kiállásokkal
- Festés: (oldalfalakon gipszkartonozás: glettelés, 1x alapozás, 2x festés fehér színre.Mennyezeten: glettelés, 1x alapozás, 2x festés fehér színre.

Az épület 2025 Augusztusi MŰSZAKI ÁTADÁSSAL köthetők le.
A lakóparkban 3db fedett autóbeálló és 2 db udvari kocsi beálló kerül kialakításra.
Fedett parkoló ára: 3.600.000 Ft.
zárt udvari gépkocsibeálló ára: 2.600.000 Ft.
Amennyiben ön úgy gondolja, hogy szeretné eme a lakópark minden szépségét, és kényelmét élvezni,akkor válasszon egyet és hívjon a részletekért!
A projekthez akár kamattámogatott lakásvásárlási hitel és CSOK++ HITEL is (+ 5%-os ÁFA vissza igénylés CSOK + Hitelnél)!!
is igényelhető melynek részleteivel is hívjon bizalommal.

Szabó Szilvia
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
[email protected]
Tel.:06 70 367 76 36

Lakás részletei

Ár: 66 030 000 Ft
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11401794
Irodai azonosító: 8443
Cím: Győr
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota:
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra