Leírás

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-belváros, liftes házban magasföldszinti teraszos/kertkapcsolatos lakás eladó!

Győr belvárosában, annak is egy kevésbé forgalmas utcájában eladó ez a 69 m2-es magasföldszinti lakás.
A liftes társasház 2004-ben került átadásra, 4 szinten 28 lakás található benne. Tartozik hozzá egy saját tároló, mélygarázs beálló vásárolható a lakáshoz.
A társasház magas minőségű anyagok felhasználásával, az egyik legjobban megépített társasház a belvárosban. Nyílászárói többrétegű hő- és hangszigetelt, műanyag. Bejárati ajtaja több ponton záródó, biztonsági, szintén műanyag.
A lakás fűtése is a legkedveltebb, házközponti, egyedi szabályozással, hőleadók radiátorok. A szobákban légkondícionáló működik a nyári napokon.
A lakás jelenleg irodaként funcionál. Két nagy szobával, egy kisebb tárgyalóval, egy váróként funkcionáló előtérrel rendelkezik egy kis konyha résszel, melyet egyetlen mozdulattal szekrény ajtó takarhat el. A lakásban megtalálható egy pici étkező, egy fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, bidével, illetve egy külön vendég WC kézmosóval.
A lakás egyik nagy előnye a belső udvara. Ettől a 11 m2-es terasz választja el a lakást, melyet megnyitva saját füves területet tud használni a tulajdonos az összes többi lakótól elszeparálva. Ez egyedülálló a belvárosban!Amennyiben újszerű lakást keres, egy valóban megbízható, rendezett épületben, fontos, hogy a belváros minden előnyét élvezze, mégsem szeretné autók zaját, a nyüzsgést hallani egy délutáni szieszta alatt a teraszán/udvaron, akkor nem kell tovább keresnie!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Hívjon, tekintsük meg együtt!Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Lakás részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 10725999
Irodai azonosító: 524641
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Átlagos
Építési év: 11-20 éves
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra