Eladó lakás Győr 30 900 000 Ft

Leírás

Kiváló lehetőség Győr egyik legjobb lakónegyedében!
Szuper ár-érték arány!


Megfizethető áron keresel lakást Győrben a Belvároshoz közel?


Ha igen, akkor megtaláltad.


INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ


Ez a remek eladó lakás Győr kedvelt Gyárváros városrészén helyezkedik el. A hangulatos családi házas utcában található ingatlan csendes és nyugodt környezetet biztosít. Központhoz közeli elhelyezkedés azt jelenti, hogy minden fontos létesítmény könnyen megközelíthető. A közeli bevásárlóhelyek, iskolák, és közlekedési csomópontok mind néhány percre találhatóak. Az utca infrastrukturálisan jól felszerelt, ami növeli a lakás mindennapi kényelmét. Az ingatlan fekvése ideális fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.


ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL


Az épület egy kétszintes, téglaépítésű ház, amelynek homlokzata és nyílászárói védettség alatt állnak. A gondosan karbantartott közös udvar zöldellő kertjével kellemes pihenési lehetőséget nyújt. Az épület külső nyílászárói felújítottak, így nem csak esztétikailag vonzó, hanem energiatakarékos is. Az ingatlanhoz tartozik egy különálló, hat négyzetméteres tárolóhelyiség is, amely ideális helyet biztosít a ritkábban használt tárgyak számára. Az épület utcafrontja tiszta és jól megközelíthető, az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Az épület földszinten található, így az idősebb korosztály számára is kényelmes elérésű.


AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL


A lakás kellemes 47 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, ami praktikus elrendezést kínál. A jó állapotban lévő ingatlan belső nyílászárói és villamos kábelezése felújításon esett át, így megfelel a modern igényeknek. Az utcára néző kilátás világos és tágas érzetet kelt. A fűtési rendszert gáz konvektorok biztosítják, ami gazdaságos és hatékony megoldás. Az ingatlan azonnal beköltözhető állapotban van, így akár azonnal élvezhetik új tulajdonosai. Az egy szobával rendelkező lakás ideális pároknak vagy egyedülállóknak, akik kedvező árú, de minőségi lakást keresnek.


AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK


Az ingatlan irányára 30.900.000 Ft, amely igen versenyképes ár a helyi ingatlanpiacon. A lakás tehermentes, így azonnali birtokbavétel lehetséges, ami komoly előnyt jelent a költözni vágyók számára.


A LAKÁS ÉS KÖRNYÉKE ÉLŐBEN SZEBB ÉS LÁTVÁNYOSABB, MINT A KÉPEKEN!


Nézzük meg együtt és tegyél rá bátran ajánlatot!
Keress bizalommal! Akár hétvégén is.

➕ 3️⃣ 6️⃣ 7️⃣ 0️⃣ 3️⃣ 3️⃣ 5️⃣ 5️⃣ 1️⃣ 2️⃣ 1️⃣

Lakás részletei

Ár: 30 900 000 Ft
Méret: 47 négyzetméter
Azonosító: 11400064
Irodai azonosító: 318765
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra