Eladó lakás Győr 29 990 000 Ft

Leírás

Győr-Szigetben, az épülő „Sziget Center” társasházban lakások vásárolhatóak 26-140nm-ig.

Mindenki megtalálhata a számára megfelelő méretű, tájolású otthonát, akár erkéllyel, akár kertkapcsolattal! Több lakás még összevonható, így akár 140nm-es ingatlan is kialakítható!

Várhatóan 2025 év nyarán kerülnek átadásra emeltszintű fűtéskész állapotban. (igény esetén kulcsrakész befejezés is megoldható)
Ebben a tizenhárom lakásos modern, téglaépítésű társasházban nem fog csalódni! Remek tájolású, napfényes otthonokba tudnak majd a leendő tulajdonosok költözni. A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva terveztette meg és alakította ki, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető, nyugodt életteret a ház lakóinak.

A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Előnye még, hogy működési elvéből adódóan sokkal több energiát képes előállítani, mint amit felhasznál. Lakásonkénti egyedi hőmennyiségmérővel és hőmérséklet szabályozó thermosztáttal kerül átadásra. Melegvíz előállítás is hőszivattyúval történik. Minden lakáshoz biztosítva egyéni hidegvíz óra és melegvízóra, továbbá villanymérő (órák az árban). AA+-os energetikai besorolással épül ezért minimális rezsidíjjal lehet számolni!
Ebben a hirdetésben egy 26nm-es földszinti lakás alaprajza látható (L1). Helyiségek: 1 szoba/ nappali-étkező konyha, fürdő-mellékhelyiség és előtér. A lakáshoz tartozik 1db zárható tároló az Akció visszavonásáig(<2nm). Elektromos redőny az árban!

Ár: 29.990.000Ft

A lakáshoz vásárolandó a vételáron felül 1 db gépkocsibeálló 3,49mFt értékben.

Az épületet teljesen bekerítve, elektromos, távvezérelhető kapuval építik, így védve a ház privát szféráját. Közös használatú helyiségek kulcsrakészen kerülnek majd átadásra.

További információkért kérem keressen és megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb választást!
Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK+, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Lakás részletei

Ár: 29 990 000 Ft
Méret: 26 négyzetméter
Azonosító: 11395660
Irodai azonosító: 317971
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 1

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra