Eladó lakás Debrecen, Belváros, 85 990 000 Ft

Leírás

Egy igazi gyöngyszem eladó Debrecen Belvárosában!

Az ingatlan 4 lakásos zárt udvaros társasház földszinti lakása, ami autóbeállási lehetőséggel, illetve külön pincerésszel rendelkezik. Ez a tágas, közel 100 nm alapterületű lakás Debrecen abszolút belvárosában helyezkedik el.

A lakás 4 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, így akár nagyobb családok számára is tökéletes választás lehet. Tágas nappalijában a család minden tagja kényelmesen elfér, és a természetes fény áradása még kellemesebbé teszi az itt eltöltött időt. A fűtést gáz (cirko) biztosítja, így a hidegebb napokon sem kell aggódnia a melegért. Tartozik hozzá még egy nagyjából 20 nm-es teljesen privát kis kert is, ami a nappaliból közvetlenül megközelíthető.

Az ingatlan környéke kiváló adottságokkal rendelkezik, és a közlekedési lehetőségek széles skáláját kínálják, így a város minden pontja könnyen elérhető. A tömegközlekedési eszközök a közelben állnak meg, így akár autó nélkül is könnyen bejárhatja a várost. A környék csendes, biztonságos, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy nyugodt környéken élni.

Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, nyugodtan keressen, minden kérdésére szívesen válaszolok, és segítek Önnek a választásban. Ne habozzon, ha szeretne egy tágas és kényelmes lakást, amely minden igényét kielégíti, akkor ez az ingatlan Önnek szól.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

Lakás részletei

Ár: 85 990 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11399592
Városrész: Belváros
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Kilátás: utcai
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra