Így keressen lakásokat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó lakás Budapest VII. ker, Erzsébetváros, 69.900.000 Ft, 147 négyzetméter

Eladó  lakás Budapest VII. ker, Erzsébetváros, 69.900.000 Ft, 147 négyzetméter
69.900.000 Ft
lakás, 147 négyzetméter m2
Építőanyag:
tégla
Egész szobák:
5
Komfort fokozat:
összkomfort
Ingatlan állapota:
átlagos
Azonosító:
9344120
Irodai azonosító:
lk458022
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VII. ker
Alapterület:
147 négyzetméter
Ár:
69.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Emelet:
4. emelet
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
leírás
egyéb jellemzők
Igazi ritkaságot kínálunk eladásra Erzsébetváros és Zugló határán, a főváros szívében. Új tulajdonosát keresi, egy sokat látott, történelmi drámákat megélt ház negyedik emeletén, egy tágas nagypolgári lakás. Már a házba lépve is lenyűgöz a gyönyörű építészeti remekmű. Az udvarról felnézve a körfolyosós emeletekre, a történelemkönyv lapjai elevenednek meg előttünk.
Lifttel jutunk fel a negyedik emeletre ahol a körfolyosóról léphetünk a lakásba. Balra a nagy világos konyha, aminek ablaka a folyosóra nyílik. A szobák az előszobából, egy kis közlekedőről, és részben egymásból nyílnak.
Az ablakokból pazar, lenyűgöző városkép tárul elénk. A félköríves nappali délkeleti fekvésű, de saroklakás lévén a nap körbejárja az ablakokat. Méreteit tekintve két lakássá is alakítható, ami akár befektetőknek, akár két generáció együtt és mégis különélésére nagyszerű lehetőség. A lakás felújítandó, de jelenlegi állapotában is lakható.
A tömegközlekedés a környéken kiváló. Néhány perces sétával elérhető a Hősök-tere, a tervezett múzeumi negyed, a Puskás stadion, és a Városliget.
Ha egy igazán különleges helyen, egy valódi ritkaságnak számító lakás tulajdonosa szeretne lenni, ragadja meg a lehetőséget, és vegye fel velem a kapcsolatot. Örömmel tájékoztatom a részletekről.
We offer real rarity for sale at the border of Erzsébetváros and Zugló, in the heart of the capital. He is looking for a new owner, a spacious, high-rise apartment house on the fourth floor of a much-visited, historic drama house. As you enter the house you will be impressed by the beautiful architectural masterpiece. Looking up from the courtyard to the corridor floors, the pages of the history book are rising before us.
We get to the fourth floor where we can move from the corridor to the apartment. To the left is a large kitchen with a window to the corridor. The rooms are in the hall, a little walkway, and partly open to each other.
From the windows you can see a magnificent, stunning city skyline. The semicircular living room is southeast, but as a corner home, the sun goes around the windows. Its size can be converted into two flats, which is a great opportunity for both investors and two generations to be combined and yet separate. The flat is to be renovated but it is still alive.
Public transport is excellent in the area. Within a few minutes walk are Heroes Square, the planned museum district, the Puskás Stadium and the City Park.
If you want to be in a truly special place, a real rarity apartment, take the opportunity and contact me. I'm happy to inform you about the details.
Erkély:
nincs
Kertkapcsolat:
nincs
Garázs:
nincs
Kocsibeálló:
nincs
Pince:
van
Tároló:
van
Lift:
van
Klíma:
nincs
Ez a lakás Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb lakást
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A lakás hirdetője visszahívja Önt!
A lakást megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.
Az értékesítő elérhetőségei
Deák Ágnes
Deák Ágnes
Duna House Kossuth Utca