Így keressen lakásokat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó lakás Budapest VII. ker, 62.000.000 Ft, 64 négyzetméter

Eladó  lakás Budapest VII. ker, 62.000.000 Ft, 64 négyzetméter
62.000.000 Ft
lakás, 64 négyzetméter
Egész szobák:
3
Azonosító:
10014948
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VII. ker
Cím:
Csengery u. 15.
Alapterület:
64 négyzetméter
Ár:
62.000.000 Ft
Szobák száma:
3
leírás
térkép
*Zseniális lokáció*
*3 különnyíló szobás*
*AIRBNB engedélyes*

Miért csapj le erre a lakásra?

Röviden:
• mert kiemelkedően jó a lokáció, 200-200m-re a Király utcától és a Körúttól, mégis csendes utcában
• mert 64m2-en 3 külön nyíló (!) szobája van (jeleneleg nappali + 2 hálószoba), de akár 4 külön nyíló szoba is könnyen kialakítható (lásd a csatolt alaprajzon)
• mert teljesen problémamentes, vadi újjonnan felújított, minden tégláig lett leverve és kicserélve
• mert helyiségenként klimatizált (nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma) a maximális komfort érdekében
• mert utcai nézetű, napfényes, de mégis csendes
• mert a ház közgyűlési határozatban járul hozzá az Airbnb-hez, és a lakás rendelkezik érvényes Airbnb engedéllyel, ami átírható

Hosszabban:

Ha a menetrendszerűen érkező angol legénybúcsús hordák látványa nem tartozik a kedvenc napi eseményeid közé, de mégis szeretnéd a közelben tudni a Bulinegyedet, Körutat és a Király utcai lüktetést, akkor ezt a lokációt imádni fogod! Pont annyira van a körúttól kiljebb, hogy már csendes legyen és ne zavarja a pihenést, de pont annyira közel is van (2 sarok), hogy szinte csak gondolnod kell rá és már könnyűszerrel bent is vagy a belvárosi nyüzsiben. A lakás délnyugati tájolású, szuper világos, késő délelőttől estig besüt a nap, és az utcai nézet ellenére fantasztikusan csendes, hiszen az egyirányú Csengery utcában alig jár autó. De ha ez nem lenne elég, akkor a vadiúj szigetelt ablakok biztosan kint tartanak minden zajt. A teljes felújítás eredményeként a lakásban minden új és problémamentes, négy helyiség külön-külön klimatizált, ami egyébként a fűtést is biztosítja.

A ház gazdálkodása stabil, folyamatosak a felújítások, most éppen a függőfolyosók vannak soron. A kis lakóközösségű házban élők csendesek és a kulturált együttélés iratlan szabályait maximálisan betartják, ami nem mondható azért teljesen általánosnak a pesti belvárosban.

A környék tömegközlekedéssel kiválóan ellátott (éjszaka is), a Körút és az Oktogon is csak néhány perc séta. Az utcában a ház előtt mindig van szabad parkolóhely is. Számtalan bevásárlási lehetőség és vendéglátóegység található a közelben, de a Körút nyújtotta felülmúlhatatlan infrastruktúrát talán nem is szükséges bemutatni.

Kinek ajánlom a lakást:
• Befektetőknek, akik szeretnék Airbnb-n üzemeltetni, vagy hosszútávra kiadni. Békeidőben a lakás akár évi 7m Ft bruttó bevételt is tud hozni rövid távú kiadással, erről riportot tudok küldeni. A ház 2020-as határozatban engedélyezte az szálláshely-szolgáltatást és a lakás rendelkezik élő engedéllyel.
• Szülőknek, akik egyetemista csemetéiknek szeretnének problémamentes lakást biztosítani az egyetemi éveikre, és mellesleg egy értékálló befektetésben tudni a pénzüket. Ez a lokáció mindig is keresett és könnyen kiadható volt és ebben nem várható változás.
• Családoknak, akiknek ugyanúgy fontos a belváros közelsége, mint a lakáson belüli elszeparálhatóság. Nincs is kellemesebb annál, mint amikor a karantén home office közben a főnököd szeme láttára felszabadultan öli egymást a gyermek, az asszony és a macska a videókonferencia hátterében. Nos, az elszeparált dolgozószobával/gyerekszobával, ez a probléma egy csapásra megoldódott.

A vételár magába foglalja a beépített konyha, fürdőszoba és előszoba bútorokat. Külön megállapodás keretében elérhető egyben vagy részleteiben az összes többi bútor és dekoráció is (egyben 2m Ft-ért).

A megtekintés rugalmas, telefonon többnyire elérhető vagyok, a kora hajnali és hasonlóan unortodox órák kivételével.

A lakásról készült virtuális túra, kérésre szívesen küldök linket hozzá.
Ez a lakás Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb lakást
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
A lakás hirdetője visszahívja Önt!
A lakást megtekintheti és amennyiben tetszik, az öné lehet.