Eladó lakás Budapest XVIII. ker 64 900 000 Ft

Leírás

***XVIII. kerületi BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!***

Budapest XVIII. kerületének Szent Imre-kertváros környékén, a Halmierdő közvetlen szomszédságában eladó egy gépesített, 71 nm-es lakás tulajdoni joga, holtig tartó HASZONÉLVEZETTEL EGYYÜTT!

KIVÁLÓ LOKÁCIÓ, hiszen a kikapcsolódásra tökéletes ERDŐ közelségének ellenére két perces sétatávon belül található több buszjárat is, melyek segítségével 30 percen belül elérhető a nagyváros.

Az első emeleti, LIFTTEL megközelíthető lakásba belépve egy közel 24 négyzetméteres amerikai konyhás nappali fogad minket.
A konyha szomszédságában található a nagyobb, nappaliként funkcionáló szoba, melyről egy gyönyörű NAPFÉNYES TERASZ nyílik.
A fedett teraszon az év szinte mindegyik hónapjában élvezhetjük a környék nyugalmát, az étkező garnitúra mellett egy napozó ágy is kényelmesen elfér. A nappali és konyha után a harmadik legnagyobb helyiség kialakítását tekintve tökéletes hálószoba, melyben remek természetes fényforrásként egy francia erkélyen keresztül látunk a közös kerthelyiségre.
A fürdőszobában álló, sarokba helyezett zuhanyzó gondoskodik a helytakarékosságról.
Az ingatlan legmodernebb GEOTERMIKUS fűtésrendszerének köszönhetően pedig még a téli hónapokban is olcsó marad a rezsi, jelen esetben ez bőven 10.000 forint alatt értendő!

A társasház 2006-ban épült, újszerűnek mondható, RENDEZETT és rendszeresen KARBANTARTOTT.
A lakóközösség KULTÚRÁLT és összetartó.

Az ingatlan tulajdoni joga csak a jelenlegi tulajdonos holtig tartó haszonélvezeti jogával együtt eladó!

Ha ingatlan vásárlásával egy ÉRTÉKÁLLÓ befektetést is szeretne egyben, akkor ez egy remek lehetőség az ön számára.

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek).
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
.
VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES!

Ha az új ingatlana megvásárlásához szükséges a jelenlegi ingatlana eladása, abban is szívesen segítek, illetve az OTP Ingatlanpont teljes kínálatával kapcsolatban kérem, keressen bizalommal!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bátran akar hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 64 900 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11398533
Irodai azonosító: M280317-4670951
Cím: Budapest 18. ker.i eladó 71 nm-es lakás
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Geotermikus
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 11-20 éves
Kilátás: udvari
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra