Eladó lakás Budapest XVIII. ker 65 000 000 Ft

Leírás

XVIII. kerület közkedvelt, Glóriett-lakótelepén a Tövishát utcában kínálok eladásra egy 66 nm-es, 3 szobás kiváló állapotú, folyamatos felújításokon átesett, csúsztatott zsalus, 2.emeleti lakást.

Az ingatlan 3 gyermekes CSOK PLUSZ kompatibilis!!!

A társasház 1990-es években épült, a lépcsőház rendezett tiszta, lakóközössége kiváló. A lakás kiváló állpotban tündököl. 2022-ben a fürdőszobát felújították, az elektromos hálózatot korszerűsítették és egy új bejárati ajtót kapott. A szobákban kiváló állapotó laminált parketta, amely a többi helyiségben hidegburkolat található. Nyílászárói fából készültek thermo üveggel és redőnnyel ellátottak, részben szúnyoghálóval felszereltek.

Fűtése és melegvíz ellátása házközponti. A fűtés dija 17.000.-Ft a téli hónapokban. Komfortérzetünket szolgálja egy 2 éve felszerelt nagy teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma is.

Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A lakótelepe híres a közbiztonságról, jó lakóközösségről.

Közös költsége: 22.000. forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást és a közös képviseleti díjat is. Minden közmű saját mérőóráról üzemel.

Elosztása: előszoba-közlekedő, konyha, étkező, kádas fürdőszoba, külön Wc, 3 db külön nyíló hálószoba.

A konyhabútor és a további beépített bútorok, az ár részét képezik, további bútorok, berendezési tárgyak, megegyezés alapján.

Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi otthon, a béke nyugalom harmóniáját adja vissza.

A lakás per és tehermentes rövid költözési határidővel birtokba vehető. Komoly jelentkezők jelentkezését várjuk!!!

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek elérhetőek. Központi helyen, frekventált környéken található. Tömegközlekedése kiváló. A parkolás közterületen ingyenes!!!

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Lakás részletei

Ár: 65 000 000 Ft
Méret: 66 négyzetméter
Azonosító: 11394650
Irodai azonosító: 317547
Cím: Tövishát utca
Építőanyag: Csúsztatott zsalu
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 3

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra