Eladó lakás Budapest XV. ker, Újpalota, 44 900 000 Ft

Leírás

Eladó lakás Budapest 15. kerületében, Újpalotán - Zsókavár utca

Az ingatlan egy tágas és világos lakást kínál a város egyik legkedveltebb részén, ahol kényelmes lakhatás és remek infrastruktúra várnak az új tulajdonosra. A lakás a 4. emeleten található, biztosítva ezzel kellemes kilátást és megfelelő napfényáradatot.

Tulajdonságok:

Alapterület: A lakás 53 négyzetméteres, tökéletesen kihasznált alaprajzzal, amely lehetővé teszi a praktikus és komfortos lakhatást.

Építés éve: 70-es évek. A ház 2011-ben vett részt a panelprogramban, mely során felújítások történtek a lakásokban. Ennek eredményeként a lakásban műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre, amelyek hozzájárulnak az energiahatékonysághoz és a komfortérzethez.

Szobák: Az ingatlan rendelkezik egy tágas nappalival és két kényelmes hálószobával, amelyek sok lehetőséget kínálnak a berendezés és a személyes stílus kibontakoztatására.

Lépcsőház: A lépcsőház kultúrált és rendezett környezetet nyújt a lakóknak, és a 2db lift segíti a könnyű és gyors közlekedést az emeletek között.

Közlekedés és Infrastruktúra: Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén elérhetőek a város bármely pontjai. A környéken minden megtalálható, amire szükséged lehet: bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, éttermek és parkok.

Ház magasság: A ház 14 emeletes, amely a magasabb emeleten elhelyezkedő lakásoknak páratlan panorámás kilátást kínál.

Ez az eladó lakás egy ideális lehetőség azoknak, akik kényelmes és modern városi életet szeretnének élni a város egyik kellemes és jól ellátott részén. A kiváló közlekedési kapcsolatok, a kényelmes alapterület és a környék adta lehetőségek mind hozzájárulnak ennek az ingatlannak a vonzerejéhez.

Ha további információkat szeretnél, vagy megtekintenéd ezt a lakást, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Lakás részletei

Ár: 44 900 000 Ft
Méret: 53 négyzetméter
Azonosító: 11378402
Városrész: Újpalota
Építőanyag: Panel
Ingatlan állapota:
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra