Eladó lakás Budapest XV. ker 41 900 000 Ft

Leírás

Budapesten a XV. kerületben, Újpalotán, a Páskomliget utcában, 10 emeletes társasházban, DNy-i fekvéssel, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy 2. emeleti, 2 szobás, 47 m2-es, összkomfortos, felújított állapotú, világos, klímával szerelt panel lakást.

A ház 1971-ben épült az I. ütem részeként. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A lépcsőház tiszta, rendezett, jól karbantartott állapotot mutat az ide érkezők számára.

A lakás délnyugati tájolású, fekvéséből adódóan a reggeli óráktól éri a nap, a szobák a főútra néznek, egy elég világos lakóhelyet találunk itt.

A lakásba az újszerű, minőségi, 14 ponton záródó biztonsági bejárati ajtón keresztül jutunk be a tágas előtérrel rendelkező lakásba. Belépve jobbra a 18 nm-es, laminált parkettás, világos nappalit találjuk. Közvetlen mellette nyílik a 12 nm-es kisebbik, szintén világos szoba. A bejárattól balra pedig a szépen kialakított, konyhabútorral felszerelt, 4 gázlángos, INDESIT márkájú gáztűzhelyes, 3 nm-es, járólapos konyhába juthatunk. A 3,66 nm-es, járólappal burkolt közlekedőben a konyha mellett jobbra a 3 nm-es járólapos, csempézett, felújított állapotú, minőségi zuhanykabinos, WC-s fürdőszobába érkezünk. A fürdő után közvetlenül a gardrób következik a méretre gyártott gardróbszekrényekkel, és itt kapott helyet a mosógép is.

Műszaki jellemzők: a lakás fűtése távfűtés, éves átlagos díja 10.000 Ft/hó, a közös költség 12.000 Ft/hó, mely tartalmazza a lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás és közös képviselet díjait, a szemétszállítás díja 2.800 Ft/2 hó. A lakás alacsony fenntartási költségű, felújított állapotú lakás, a nyílászárók korszerű szigetelt műanyag ablakok, redőnnyel szereltek, a fűtésről lapradiátorok gondoskodnak. A nappali és a hálószoba betonig vissza lett bontva, a nappali 3 éve, a hálószoba pedig tavaly lett újra glettelve és festve, valamint tapétázva, az elektromos vezetékek a fürdőszobától a konyháig újra lettek vezetékelve, új biztosítékokkal, FI-relével szerelve. A nappaliban kapott helyet a VIVAX márkájú, Wi-fi-s, hűtő-fűtő minőségi klíma. A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m.

A ház előtt ingyenes parkoló található. Az ingatlan tehermentes.

A gardróbszekrények és beépített bútorok, valamint a gáztűzhely a vételár részét képezik, a többi bútor megegyezés szerint.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, a Pólus Center, Ázsia Center pár percre van, és a Vásárcsarnok sincs messze. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: SPAR, Aldi, Lidl, posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő). Itt közlekedik a 7, 7E és a 8E, 133E, a belváros innen 20-30 percen belül elérhető, pár percre van a 196, 196A, 130-as, 175-ös buszok megállója, ahonnan autóval Újpest-központ 10 percre található. Pár percre autóval MO, M2, M3 autópálya is elérhető.

A lakás kis családok, egyedülállók, fiatal párok számára ideális választás lehet.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Lakás részletei

Ár: 41 900 000 Ft
Méret: 47 négyzetméter
Azonosító: 11362422
Irodai azonosító: 313311
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra