Eladó lakás Budapest XIV. ker 39 400 000 Ft

Leírás

Csak nálunk

Tömegközlekedéssel 15 percre a belvárostól, kiváló infrastruktúrával rendelkező, de a belvárosi szoros együttéléshez képest lazább, zöldebb, csendesebb környéken eladó egy felújítandó, 42 nm-es, első emeleti, egy szobás lakás, a 14. kerületi Mexikói úton 39,4 M Ft-os irányáron.

A lakás számtalan átalakítási lehetőséget rejt magában, amiben igazán kiélheti a kreativitását, mert az alapok erre csodás lehetőséget teremtenek. Adva van egy jó állapotú ház, csendes környék és kulturált lakóközösség, Városliget, fák, hangulatos városrész, kiváló tömegközlekedés és a házon belüli parkolási lehetőség, erkély, világos, sok ablakkal rendelkező, klasszikus, téglalap alakú alapterület, rézkilincses, értéket képviselő, de felújításra váró nyílászárók, pincerész, és szabadságérzés. Vagyis, ez utóbbi csak önön múlik…..

Helyiségek:
Az ingatlan klasszikus, téglalap alakú alapterületen fekszik, és a bejárat körülbelül a téglalap függőleges tengelyénél található, amely által rengeteg átalakítási lehetőséget biztosít. Nincs a lakásban olyan meghatározó főfal, amely az ilyen irányú törekvéseket jelentősen korlátozná. A bejárat egy 4 nm-es előszobába vezet, ahonnan az összes helyiség nyílik (kivéve a kamrát). A bejárattól jobbra található az ingatlan legnagyobb helyisége, az erkélyes szoba. Szemben van a káddal rendelkező fürdőszoba, ahol a mosógép kiállása is van. Külön helyiségben, mellette helyezkedik el a vécé. A bejárattól balra pedig a közel 10 nm-es konyha nyílik, amelynek folytatása a körülbelül 1 nm területű, ablakokkal rendelkező kamra. Az előszobán és a vécén kívül az összes helyiség viszonylag nagy méretű ablakokkal rendelkezik. Különösen igaz ez a szobára, ahol az erkélyajtónak és a délkeleti fekvésnek köszönhetően az átlagosnál sokkal kedvezőbbek a fényviszonyok, elsősorban a délelőtti és kora délutáni órákban. Szeparált, kulturált, zárható pincerész tartozik a lakáshoz.

Finanszírozás:
Ára: 39,4 M Ft. Az ingatlan per-, és tehermentes. Az ingatlan ingóságoktól mentes, ki van ürítve, ezért készpénzzel rendelkezők számára elvileg egy rendkívül gyors birtokba adás is lehetséges.

Állapot:
Az ingatlan teljesen felújítandó, de a fürdőszoba fűtésének a kialakításával ideiglenesen lakhatásra alkalmas. A szobában és a konyhában egy-egy, 2004.magasságában bekötött gázkonvektor biztosítja a meleget. Meleg vízzel egy 2 éves Ariston EVO 100-as, energiatakarékos villanybojler látja el a fürdőszobát, amely a konyhában pedig egy átfolyós Hajdú vízmelegítővel biztosított. A nyílászárók fából készültek, kétrétegű üvegezéssel. Az erkélyajtó belső, beépített redőnytartóval rendelkezik, amely kitűnően működik, ezért, és a szép rézkilincsei, továbbá az értékállósága miatt megérdemelne egy felújítást. Az ingatlan teljes területén burkolatcsere szükséges. Az elektromos hálózat szintén felújítást igényel, a jelenlegi teljesítménye 16 Amper. A dugaszolóaljzatok és a villanykapcsolók 2004. környékén cserélve voltak. Az ingatlanban a vécé irányából a konyha fala mellett egy, a ház falából kivezetett szellőzőcsatorna ível át, amely alkalmas lehet szagelszívó rákötésére is. A ház 1933.-ban épült, a falán egy repedés sincs, statikailag és szerkezetileg kitűnő állapotban van.

Rezsi:
Közös költség: 16.700.- Ft., amely tartalmazza a vízfogyasztást, a szokásos tételeket, felújítási alapot. Az ingatlan saját mérőórákkal rendelkezik (villany, gáz). A havonta fizetendő rezsiköltség budapesti viszonylatban kifejezetten alacsonynak mondható.

Parkolás:
Udvari gépkocsi beállási lehetőség bérelhető, melynek díja 5.000.-Ft./hó. Parkolni emellett az utcán, a ház előtt is kényelmesen lehet. A Mexikói úton történő parkolás fizetős övezet (C). Azonban lakossági várakozási hozzájárulás igényelhető az adott parkolási övezetben állandó lakáscímmel rendelkezőknek (az ügyintézés díja 2000.-Ft./év).

Ajánlás:
Ideális fiataloknak, első lakásnak, egyedülállóknak, befektetőknek, cégeknek. A lakás felújítva könnyen kiadható.

Közlekedés:
Tapasztalatból: a tömegközlekedés sokkal jobb, mint az 5., vagy a 6. kerületben, mert a buszmegállók a háztól mindkét irányban 3 perc sétára találhatóak, és nem kell embertömegen keresztülvágnia magát, hogy odajusson. Az 5-ös autóbusz 5-10 percenként jár, és 15 perc alatt a belvárosban van (6 megálló). A földalatti, azaz az 1-es metróvonal Mexikói úti megállója 10 perc gyalog. A közelben elérhető tömegközlekedési eszközök és járatok száma eléri, a vasútra való átszállási lehetőséggel bőven meghaladja a belvárosi szintet. Zugló vasútállomás szintén 10 perc séta, ezáltal a Nyugati pályaudvar is 20 percen belül elérhető (Budapesten belül BKK bérlet alkalmas rá). Autóbusz: 5, 70, 72, 74, 82, 901, 918, 973, 973A. Metró: M1. Villamos: 1, 1A, 3, 69. Az éjszakai tömegközlekedés remek.

Infrastruktúra:
Kiemelten szeretném megemlíteni a Városliget közelségét, amely részben kitűnő sportolási, részben szórakozási lehetőségek széles skáláját rejti. Emellett a közelben iskolák és felsőoktatási intézmények garmada elérhető, csakúgy, mint egészségügyi intézményekből (Uzsoki kórház, Amerikai úti kórház, Idegsebészeti Intézet, stb.). A környéken található éttermek és a vendéglátóipari helyek száma is jelentős. Amennyiben a Városligetet nem tartja alkalmasnak a kutyasétáltatásra, úgy a szomszéd utcában kutyafuttató áll a gazdik és a kutyáik rendelkezésére. Lidl, Aldi, Spar, de a Bosnyák téri piac is 12 perc alatt megközelíthető.

Tekintse meg az ingatlant személyesen, és tegyen árajánlatot.
Várom megtisztelő hívását.

Lakás részletei

Ár: 39 400 000 Ft
Méret: 42 négyzetméter
Azonosító: 11423036
Irodai azonosító: 13811
Cím: Budapest, XIV.ker., Mexikói út
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Pince

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra