Eladó lakás Budapest XIII. ker 65 000 000 Ft

Leírás

gényes lakás kiváló lokációval!
Tökéletes választás minden korosztálynak!
Ismeri a Béke tér előnyeit?

INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ

Ez az eladó lakás Budapest XIII. kerületében, a 1135-ös irányítószámon található. Központi elhelyezkedésének köszönhetően minden kényelmi és alapvető szolgáltatás karnyújtásnyira van. A Béke tér gyalogosan csak néhány perc távolságra van. Kiváló közösségi közlekedési kapcsolatok, busz- és villamosmegállók közelében. A kerület rengeteg zöldterülettel és parkkal rendelkezik, ideális a kikapcsolódáshoz. Az infrastruktúra fejlett, számos bolt, iskola és orvosi rendelő könnyen elérhető. Csendes, mégis pezsgő városi élet várja leendő tulajdonosát!

ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL

Az épület 2007-ben épült és modern megjelenést képvisel. Hat szintes társasház, ami jól karbantartott és rendezett. Az épület külső homlokzata elegáns, harmonizál a környező városképpel. A lakók biztonságát modern beléptető rendszer biztosítja. Közterületi parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt. Bár nincs szigetelés, az épület energiatakarékos kialakítású. Lift nincs az épületben, de a földszinti elhelyezkedés miatt ez nem jelent problémát.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL

A lakás alapterülete 51 nm, két tágas szobával rendelkezik. Jó állapotú, azonnal költözhető, ideális mind lakásnak, mind befektetésnek. A délkelt tájolásnak köszönhetően a lakás napfényes és világos. A kertre néző kilátás nyugalmat áraszt, távol tartja a városi zajokat. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, egyedi méréssel, ami gazdaságos és kényelmes. Erkély nincs, de egy praktikus 2 nm-es terasz tartozik a lakáshoz. A belső elrendezés praktikus, jól átgondolt, biztosítva a lakók kényelmét.

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

Budapest XIII. kerülete, különösen a Béke tér környéke, dinamikusan fejlődő és népszerű városrész. A környező utcák csendesek, mégis minden szolgáltatás gyorsan elérhető. Rengeteg bevásárlási lehetőség, étterem, kávézó várja a lakosokat. Az oktatási intézmények, iskolák és óvodák közelsége vonzóvá teszi a családosok számára. A szabadidős tevékenységekhez több park és sportolási lehetőség is adott. Biztonságos, barátságos környezet, amely tökéletes azok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet kényelmét, de nem akarják feladni a nyugalmat sem. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, így a város bármely pontja könnyen elérhető.

65000000 Ft

Referencia szám: LK024207-NOK

Lakás részletei

Ár: 65 000 000 Ft
Méret: 51 négyzetméter
Azonosító: 11415673
Irodai azonosító: LK024207-4714008
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota:
Építési év: 11-20 éves
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra