Eladó lakás Budapest XII. ker 149 000 000 Ft

Leírás

Bp. XII. kerület Svábhegy egyik legjobb utcájában a Költő utcában eladó egy örökpanorámás, 85 nm-es, 2 szobás + fedett teraszos, kertkapcsolatos ingatlan.

A lakás a kertből illetve a közös lépcsőházból közelíthető meg a félemeleten. Délkeleti fekvésű, így délelőtt és délben a napfény elárasztja a hatalmas egyterű nappalit. Faltól falig ablakai a csendes, ősfás, belső kertre néznek és innen tárul elénk a lenyűgöző panoráma is.
A lakás teljes körű műszaki felújításon esett át. Jelenlegi elosztásával egy hálószobával, különálló, zárható konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A nappali és az étkező egy 45 nm-es közös légtérben található. Egy hatalmas nyitható tolóajtón keresztül juthatunk a fedett, intim teraszra, amely páratlan hangulatot biztosít legyen szó baráti grillezésről vagy akár a tűzijátékról.

Egész évben gyönyörködhetünk a pesti látképben a Citadellától a Parlamentig. A kertbe közvetlenül kiléphetünk a hálószobából és a teraszon keresztül, a nappaliból is.

A lakás 2 hálószobássá alakítható azáltal, hogy egy amerikai konyhás nappalit hozunk létre. A jelenlegi nagy nappali tér más átalakítást is lehetővé tesz, dolgozó vagy hálófülke leválasztása is könnyen megoldható.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 72,2 nm + 22,4 nm terasz
- nappali: 31,6 nm
- étkező: 12,8 nm
- szoba 1: 13,5 nm
- konyha: 8 nm
- terasz: 22,4 nm
- fürdő+WC: 6,3 nm

A lakás minőségi burkolatokkal rendelkezik, a fürdőszoba és konyha kivételével gyönyörű trópusi fapadló borítja a lakást, melyet csak a cseresznyefa ajtók tesznek még elegánsabbá. A fürdőszobában kőburkolat van a falakon és a padlón egyaránt.

Pár éve teljes körű felújításon esett át a lakás, a falakat festették és tapétázták, a fa szobákban található parkettákat csiszolták és lakkozták. A bejárat biztonság ajtóval van felszerelve, valamint minden helységben található riasztóegység. A fűtés és melegvíz saját gázkazánról biztosított, mérőórával felszerelt. Vízóra nincs.

A közös költség 15.000 Ft/hó, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást és a csatornadíjat, a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a közös képviselet díját és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (gáz és villany), órával mérhető.
Parkolni az utcán ingyenesen lehet, garázs nem tartozik a lakáshoz.
A lakáshoz tartoznak zárható tároló szekrények a bejárati ajtó mellett a lépcsőházban, valamint a lakás szintjén található tároló.
A téglaépítésű 6 lakásos társasház, mely a 1990-es évek közepén épült, kulturált lakóközösséggel rendelkezik, és
nagyon csendes. Külső homlokzata és a belső lépcsőház egyaránt jó állapotú, rendezett. A társasházat hatalmas, ősfás kert veszi körbe, mely alkalmas focizásra, szabadidős tevékenységekre.


Az ingatlan Budán, a XII. kerület hegyvidéki részén, a Svábhegy és Istenhegy határán fekszik, tájvédelmi körzet mellett. A környéken a friss levegő, a csend és Buda visszafogott eleganciája érvényesül. A 210-es, a 21-es, és a 212-es buszok megállói az utca végében találhatóak. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra egyaránt lehetőségünk van. A közelben több színvonalas nemzetközi iskola és óvoda is üzemel. Budapesti egyik legnépszerűbb és legtisztább levegőjű természeti látványossága, a séta távolságra lévő Normafa.

Irányár: 149 M Ft.
Tel.: 06704008010

Lakás részletei

Ár: 149 000 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11405543
Irodai azonosító: 12507
Cím: Költő utca
Rezsi: 15 000 Ft/hó
Emelet: Félemelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Bútorozott
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra