Eladó lakás Budapest XI. ker 86 000 000 Ft

Leírás

Zöld kertre néző, alakítható földszinti lakás az Allee mellett – irodának és otthonnak is tökéletes választás!

Eladó egy 70 nm-es, 2 szobás, földszinti lakás Budapest XI. kerületében, a népszerű Bölcső utcában, mindössze pár perc sétára az Alleetól. A nagy belső kertre néző lakás ideális választás otthonnak, irodának vagy akár rendelőnek is, köszönhetően frekventált elhelyezkedésének és könnyen alakítható elrendezésének.

A lakás jelenlegi formájában azonnal költözhető, de kisebb felújítással az új tulajdonos igényei szerint modernizálható. A tulajdoni lap szerint 2 és fél szobás, ami egyszerűen visszaalakítható, így még több lehetőség rejlik benne!

Kiváló közlekedési kapcsolatok: 4-es metró, 4-es villamos, Fehérvári úti villamosok, valamint az Allee bevásárlóközpont mindössze 3 perc sétára találhatók. Iskolák, üzletek és szolgáltatások a közelben!

A lakás távfűtéses (havi átalány: 12.703 Ft), a közös költség pedig 28.741 Ft/hó, mely a vízfogyasztást is tartalmazza. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető, így remek választás mindazoknak, akik kiváló elhelyezkedésű és csendes környezetben lévő otthont keresnek.

Ne maradjon le erről a remek lehetőségről, hívjon még ma, és nézze meg személyesen ezt a zöld kertre néző, alakítható lakást Budapest egyik legkedveltebb részén!

Lakás részletei

Ár: 86 000 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11434089
Irodai azonosító: LK039251-4758226
Cím: Budapest 11. ker.i 71 nm-es lakás eladó
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra