Eladó lakás Budapest XI. ker 79 900 000 Ft

Leírás

Eladó egy gyönyörű, jó állapotban lévő, földszinti, tégla építésű ingatlan a 11. kerületben az Elek utcában. Az ingatlan kiválóan alkalmas irodának is. Budapest 11. kerülete, melyben az ingatlan található, több szempontból is kiváló választás. A kerület zöldövezetei, kiváló közlekedése és kulturális, valamint oktatási intézményei ideális lakóhelyet biztosítanak minden korosztály számára. A kiváló infrastruktúra és közlekedési hálózat révén az ingatlan könnyen megközelíthető, legyen szó akár autóval, akár tömegközlekedéssel való érkezésről. A környező éttermek, kávézók, üzletek és szolgáltatások pedig minden igényt kielégítenek.
A lakás klímával, riasztóval, műanyag nyílászárókkal és elektromos redőnyökkel felszerelt. Igény esetén a lakás egyik szobája a gardróbbal le is választható, és külön bejáratúvá alakítható, ezáltal alkalmassá válik egy kis üzletnek vagy irodának. A gardróbban van lefolyó és víz csatlakozási lehetőség, valamint a lakás ezen részének külön villanyórája is van.
További információkért és a megtekintés miatt kérem, keressen elérhetőségeimen!
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK034028

Lakás részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 68 négyzetméter
Azonosító: 11432663
Irodai azonosító: LK034028-4752491
Cím: Eladó 68 nm-es lakás Budapest 11. ker.
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Klíma

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra