Eladó lakás Budapest XI. ker 199 000 000 Ft

Leírás

MADÁRHEGY KEDVELT RÉSZÉN, ÖRÖK PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, TELJESEN INTIM, N+3 SZOBÁS, PRIVÁT KERTKAPCSOLATOS, DUPLEX LAKÁS ELADÓ 199 M FT-ÉRT.

A telek kiválasztásától a tervezésen keresztül a kivitelezésig a beruházó rendkívül sok figyelmet fordított az intim terek és a privát szféra kialakítására. A sarok telken elhelyezkedő, 3 lakásos társasház lakásainak egy közös fala sincs, csupán a teraszokon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, melyek a gondos elhelyezésnek köszönhetően szintén teljes intimitást élveznek.

A társasház legfelső, leginkább elszeparált lakását kínáljuk most megvételre. A többi lakástól teljesen különálló, utcai bejáraton keresztül közelíthetjük meg az ingatlant.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakásba belépve már elénk tárul az elvehetetlen panoráma, melyet a lakás legtöbb pontjáról élvezhetünk.

Az amerikai konyhás/étkezős nappalihoz kapcsolódik egy jól hasznosítható, részben fedett, intim terasz, azon túl pedig a szépen füvesített, örökzöldekkel beültetett kert. Ezen a szinten a zuhanyzós gardrób helyiség valamint a vendég mosdó emeli az itt lakók kényelmét.
A lakás felső szintjén kapott helyet három hálószoba, melyekből kettőhöz erkély kapcsolódik, valamint egy kádas fürdőszoba.

Az ingatlan konyhája teljeskörűen bútorozott, magas minőségű Cata gépekkel felszerelt,

Az ingatlan fűtéséről és hűtéséről ellátásáról multi split klímaberendezések, melegvíz ellátásáról energiatakarékos hőszivattyú bojler gondoskodik.

A lakás nyílászárói hőszigeteltek, elektromos redőnnyel felszereltek.

A lakáshoz tartozik egy fedett autóbeálló, mely a vételár részét képezi.

Az itt lakók biztonságáért riasztóberendezés felel.

Az ingatlan mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen található. Ajánlom mindazoknak, akik vágynak egy intim, gyönyörű panorámával rendelkező, nyugodt otthonra, karnyújtásnyira a város nyűzsgésétől.

Lakás részletei

Ár: 199 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11434324
Irodai azonosító: 323654
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Luxus komfort
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra