Eladó lakás Budapest VIII. ker 72 075 000 Ft

Leírás

ELADÓ BUDAPEST VIII. kerületében egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, modern társasház 5. emeleti, 46,5m2-es, 2 szobás lakás!

Kevés olyan társasházat ismerek BUDAPEST BELVÁROSÁBAN, aminek a tetején WELLNESS részleg működne. Ez a társasház viszont pont egy ilyen! Természetesen 0-24 órás portaszolgálattal együtt!

Lokáció
A VIII. kerület folyamatosan megújuló és fejlődő részéről van szó, a Füvészkert és a Ludovika Kampusz illetve a Semmelweis egyetem közele.

Projekt
Ebben a saroktelken elhelyezkedő, 2 utcafrontos, belső kertes, P+FSZ+7 emelet szintszámú, 104 lakásos projektben 39-79 m2 közötti alapterületű lakások helyezkednek el. A lakások 80%-a már elkelt!
A kínálat 2 szobástól 4 szobás lakásig terjed. Az ingatlanok értékét a környékben egyedülálló kényelmi szolgáltatások is növelik: belső terek, praktikus lakások, TETŐTÉRI MEDENCE, napozó, 0-24 RECEPCIÓ, mélygarázs és tárolók, melyek a lakásokhoz opcionálisan megvásárolhatók.
Egységesen mennyezeti HŐSZIVATTYÚS hűtő-fűtő rendszer lett kialakítva a lakásokban, továbbá elektromos redőny fogadására alkalmas redőnytok. A wellness részlegen találunk egy nagy, 3x10 méteres medencét, egy szaunát, egy jakuzzit és egy kinti zuhanyzót is. A különleges kilátás, ami fogad minket a tetőteraszról az egyrészt a közeli magas épületek urbán hangulatának másrészt a Budai hegyek gyönyörű látványának a kontrasztjának köszönhető.

Ez a lakás egy ötödik emeleti, 2 szobás, Nyugati tájolású (a nappali ablakai és a szoba is nyugati fekvésű) 46,5 m2-es lakás. Tökéletes választás fiatal párok, egyetemisták részére. A társasházban egyre több az igényes, külföldi egyetemista bérlő! Így befektetőknek is kiváló lehetőség. A lakás kulcsrakészen, bútorozatlanul kerül átadásra. Amennyiben érdekes lehet, berendezése megoldható!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!

Lakás részletei

Ár: 72 075 000 Ft
Méret: 46 négyzetméter
Azonosító: 11427651
Irodai azonosító: M286411-4744485
Cím: 46 nm-es lakás eladó Budapest 8. ker.
Emelet: 5. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Geotermikus
Ingatlan állapota: Épülő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra