Eladó lakás Budapest VI. ker 71 600 000 Ft

Leírás

Eladó Igényesen felújított lakás az Andrássy út és Hősök tere vonzáskörzetében!

Most itt a lehetőség, hogy birtokba vegyen egy frissen felújított, 70 nm-es, 2+2 félszobás álomlakást Budapest szívében, a város egyik legelőkelőbb részén! Ez a hangulatos, első emeleti lakás egy 2 emeletes társasházban található, mely kiváló választás mind családi otthonnak, mind hosszútávú befektetésnek.

Kiváló Elosztás és Praktikus Megoldások:

Az ingatlanba belépve egy tágas előszoba fogadja, melyből balra két félszoba nyílik, mindkettő a csendes belső udvarra néz és galériázott, így a tér optimálisan kihasználható. Az előszobából érhető el a modern fürdőszoba, külön WC, valamint egy praktikus mosókonyha. Az amerikai konyhás nappaliból pedig egy tágas, délkeleti tájolású szoba nyílik, mely a Szondi utcára néz.

Prémium Minőségű Felújítás:

A lakás teljes körű felújításon esett át, prémium minőségű anyagok felhasználásával. Az új tulajdonos lesz az első, aki birtokba veheti ezt a modernizált otthont, ahol minden új: a víz-, gáz-, fűtés- és villanyrendszer, a fa nyílászárók, a hidegburkolatok, a tölgy parketta, valamint a hőszigetelt alumínium redőnyök. A lakásban 10 nm galéria is kialakításra került, mely tovább növeli a hasznos teret.

A Viessmann kombi cirkó fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet és a meleg vizet, de igény esetén éjszakai áramra átállítható villanybojler is rendelkezésre áll. Az amerikai konyhás nappali modern konyhabútorral, gáz főzőlappal, elektromos sütővel és beépített mosogatótálcával felszerelt, így itt minden adott a kényelmes mindennapokhoz.

Kiváló Elhelyezkedés, Kényelmes Közlekedés:

A lakás pár perc sétára található az Andrássy úttól, a Hősök terétől és a Városligettől, így Budapest kulturális és szabadidős központjai karnyújtásnyira vannak. A belváros pedig könnyedén elérhető a közeli tömegközlekedési lehetőségekkel (troli 72, 75, 79, busz 105, 20, 30, és az M1 metró).

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon most, és tekintse meg ezt az igényesen felújított lakást, amely új tulajdonosát várja!

****************************************************************************************

We offer for sale a luxuriously renovated apartment in the vicinity of Andrássy Avenue and Heroes Square!

Now is your chance to take possession of a newly renovated, 70 sqm, 2+2 half-bedroom dream apartment in the heart of Budapest, in one of the most exclusive areas of the city! This charming, first floor apartment is located in a 2-storey apartment building, which is an excellent choice for both a family home and a long-term investment.

Excellent layout and practical solutions
Entering the property, you are greeted by a spacious entrance hall with two half rooms to the left, both overlooking the quiet inner courtyard and galleried to make the most of the space. The entrance hall leads to a modern bathroom, separate toilet and a practical laundry room. The living room with American kitchen opens into a spacious south-east facing room overlooking Szondi Street.

Premium Quality Renovation

The apartment has been completely renovated using premium quality materials. The new owner will be the first to take possession of this modernised home, where everything is new: water, gas, heating and electricity systems, wooden doors and windows, cold tiling, oak parquet flooring and insulated aluminium shutters. The apartment also has a 10 sqm gallery, which further increases the useful space.

A Viessmann combi-circulation heating system ensures a comfortable temperature and hot water, but an electric water heater that can be switched to night-time electricity is also available on request. The living room with American kitchen is equipped with modern kitchen furniture, gas hob, electric oven and built-in sink, so everything is provided for a comfortable everyday life.

Excellent Location, Convenient Transport

The apartment is just a few minutes walk from Andrassy Avenue, Heroes Square and the City Park, so Budapests cultural and leisure centres are within easy reach. The city centre is easily accessible with public transport nearby (trolleybus 72, 75, 79, bus 105, 20, 30, and metro M1).

Dont miss this exceptional opportunity! Call now and see this tastefully renovated apartment waiting for its new owner!

Lakás részletei

Ár: 71 600 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11418611
Irodai azonosító: LK055478-4721453
Cím: 70 nm-es lakás eladó Budapest 6. ker.
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra