Eladó lakás Budapest VI. ker 64 900 000 Ft

Leírás

Fantasztikus lehetőség a Belvárosban! Azonnal költözhető, felújított, 71 nm-es, két szobás, magasföldszinti lakás eladó!

Lokáció: a város szívében, a Belső VI. kerület egyik csendes, egyirányú utcájában, a Vörösmarty utcában található ez a azonnal költözhető magasföldszinti lakás. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik a nyüzsgő város központjában szeretnének élni, ugyanakkor nyugodt környezetben pihenni.

A ház gondosan karbantartott, ahol már megtörtént a belső udvar, függőfolyosók felújítása és az elektromos vezetékek cseréje is.
A közös költség tartalmazza a felújítási alapot, biztosítva a közös terek és infrastruktúra folyamatos fejlesztését.

A lakás magasföldszinti elhelyezkedése ideális, és egy szeparált előtérből nyílik. A hatalmas terek és a 71 négyzetméteres alapterület kényelmes otthont biztosít mindenki számára. Az ingatlan 2 külön és egybe nyíló szobával rendelkezik, valamint egy kényelmes méretű fürdőszobával.

A parketta pár éve újra csiszolt és lakkozott, ami időtálló és esztétikus és autentikus megjelenést kölcsönöz az otthonnak. Az ablakok redőnnyel ellátottak, és gyönyörű utcai kilátást biztosítanak. A szemben lévő földszintes ház mellett üres telek található, ami extra természetes fényt biztosít a lakásnak egész nap.

A közös költség rendkívül kedvező, mindössze 25.000 forint havonta, ami magában foglalja a víz, gáz és villany fogyasztását is. Az ingatlan per- és tehermentes, így azonnal birtokba vehető.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Rugalmas megtekintésünk lehetővé teszi, hogy bármelyik nap megnézhesse az ingatlant, és eldönthesse, hogy ez lesz-e az Ön következő otthona.
Hívjon minket még ma, hogy egyeztessünk egy megtekintési időpontot!

VIDEO ELÉRHETŐ!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Lakás részletei

Ár: 64 900 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11378065
Emelet: Magasföldszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra