Eladó lakás Budapest VI. ker 101 000 000 Ft

Leírás

Befektetők Figyelem! Kiváló lehetőség a budapesti Broadway-en!

Eladásra kínálunk egy hangulatos, 3 szobás saroklakást Budapest szívében, az Operától és az Andrássy úttól sétatávolságra, a Nagymező utcában. Ez az első emeleti, utcára néző ingatlan a Budapesti Broadway központjában helyezkedik el, így ideális választás mind hosszú-, mind rövidtávú kiadásra – az Airbnb a házban jelenleg nem tiltott!

Különleges hangulat, világos terek

A lakás különleges atmoszféráját a dupla ablakok és a rengeteg üvegfelület adja, melyek nem csak rendkívül világossá teszik az otthont, de kiváló hang- és hőszigetelést is biztosítanak. Jelenlegi elrendezése 3 nagy méretű szobából, konyhából, előtérből és fürdőből áll, de a falak többsége mozgatható, így lehetőséget kínál további szobák vagy más elrendezés kialakítására. A szobák körbejárhatóak, ami még több variációs lehetőséget biztosít az új tulajdonos számára.

Kiváló műszaki állapot

Az ingatlan műszakilag jó állapotban van, a kazánt nemrég cserélték, és a kéménybélelés is megtörtént. Az épület szintén rendezett, jó állapotú, és lifttel is rendelkezik. Bár a lakás jelenleg irodaként funkcionál, új tulajdonosa esztétikailag saját ízlése szerint alakíthatja át.

Tökéletes Elhelyezkedés és Közlekedés

Az ingatlan Budapest egyik legpezsgőbb környékén található, ahol színházak, kis üzletek, kávézók és éttermek sokasága kínál izgalmas környezetet az ott lakóknak. Az Andrássy út és az Oktogon közelsége miatt a közlekedés is tökéletes – az M1-es metró Opera megállója és a 4-6-os villamos könnyedén elérhető, így a város bármely pontja kényelmesen megközelíthető.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon most, és tekintse meg ezt a remek adottságokkal rendelkező saroklakást a Budapesti Broadway szívében!

**********************************************************************************

IInvestors Attention! Excellent opportunity on Broadway in Budapest!

We offer for sale a cozy 3-bedroom corner apartment in the heart of Budapest, within walking distance from the Opera and Andrassy Avenue, in Nagymező Street. This first-floor, street-facing property is located in the centre of Broadway in Budapest, making it an ideal choice for both long and short-term rentals - Airbnb is not currently prohibited in the building!

At the moment it is possible to use it for both short and long term rentals

The special atmosphere of the apartment is created by the double glazed windows and the abundance of glass surfaces, which not only make the home extremely bright, but also provide excellent sound and thermal insulation.
The current layout consists of 3 large rooms, a kitchen, hall and bathroom, but most of the walls can be moved to create additional rooms or other layouts. The rooms can be walked around, giving the new owner even more scope for variation.

Good technical condition and aesthetic potential

The property is in good technical condition, the boiler has been recently replaced and the chimney lining has been installed. The building is also tidy, in good condition and has a lift. Although the apartment is currently used as an office, the new owner will be able to transform it aesthetically to his/her own taste.

Perfect Location and Transport

The property is located in one of Budapests most vibrant neighbourhoods, where theatres, small shops, cafés and restaurants offer an exciting environment for residents. The proximity to Andrássy Avenue and Oktogon means that transport is also excellent - the M1 metros Opera stop and tram 4-6 are within easy reach, providing convenient access to any point in the city.
Dont miss this exceptional opportunity!

Call now to view this corner apartment with great features in the heart of Broadway, Budapest!

Lakás részletei

Ár: 101 000 000 Ft
Méret: 84 négyzetméter
Azonosító: 11418650
Irodai azonosító: LK090465-4721477
Cím: 84 nm-es lakás eladó Budapest 6. ker.
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra