Eladó lakás Budapest V. ker 225 000 Euro

Leírás

Szereti a nyüzsgő budapesti életet, mégis csendes lakásban szeretne élni, esetleg keres egy jó befektetési lehetőséget? A belvárosban, a Bazilikához közel, az Október 6. utcában egy 1910-ben épült szecessziós házban kínálunk Önnek erre lehetőséget egy 60 nm-es 3 szobás lakás formájában.
A fákkal szegélyezett utcáról a ház biztonságába lépve egy nyitott lépcsőházú társasház 4. emeletén, a belső udvarról nyílóan, a volt CEU épületének háta mögött találjuk a lakást.
Egy széles és hosszú előszobába érkezve találunk két nagyobb méretű hálószobát.  Az egyik szoba közel 7, a másik közel 6 nm-es. Az előszoba része a több, mint 2 méter hosszú konyhapult, aktív szénszűrős elszívóval, mosogatógéppel, beépített főzőlappal és sütővel. Itt találjuk a beépített mikrót és a beépített hűtőt is valamint az étkezőasztalt.
Az előszobából nyílik egy gyönyörű és tágas fürdőszoba, melyben kád, mosdó, WC és mosógép van. Az előszoba végén találjuk a hatalmas nappali szobát mely közel 25 nm-es.
A lakás pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, így az ablakok, ajtók cseréje, a vezetékek felújítása, a modern konyhabútorok beépítése is megtörtént. Fűtésről házközponti megoldással gondoskodnak, ennek költségét a 37.000 ft-os közös költség tartalmazza, melyben még a vízfogyasztás díja is benne foglaltatik.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken.

Lakás részletei

Ár: 225 000 Euro
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11352953
Irodai azonosító: 308655
Cím: Október 6. utca
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat