Eladó lakás Budapest IX. ker 84 900 000 Ft

Leírás

REKLÁMÁRON felújított lakás a Kálvin tér mellett!

AKCIÓ, 10 MFT ÁRCSÖKKENÉS!

- Belváros
- Kálvin tér
- Dunapart
- Egyetemek közelében

A belváros szívében, a Belső Ferencvárosban, a Kálvin térnél eladó egy kivételes adottságokkal rendelkező, 95 négyzetméteres, 4. emeleti, 3+1 félszobás lakás. Ráday utcai üres telek mellett található a ház, mely telken előreláthatólag szálloda fog épülni, de bármi épül majd oda, nem lehet magasabb, mint az őt körülvevő épületek és a lakás biztosan világos marad a legfelső emeletnek köszönhetően. A Gellérthegyi panoráma részben megmarad, mivel a 4-es Metró szellőzője is az üres telken található, mely nem beépíthető!
Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon esett át, mely során a vízvezetékek cseréje, a kondenzációs egyedi gázkazán és új radiátorok beszerelése, valamint a konyhában és fürdőszobákban padlófűtés kialakítása is megtörtént. Az elektromos hálózat szintén teljesen megújult, az ablakok keleti oldalon újak, míg a nyugati oldalon hőszigetelő üvegekre lettek cserélve.

A lakás három nagy szobája egymásból nyílik, míg a félszoba különálló, így rendkívül praktikus elrendezést kínál. A szomszédok felőli falak hangszigeteltek, így biztosított a nyugalom és a csend. Az eredeti parketta helyreállításra került, frissen lakkozva, ami igazán elegáns megjelenést biztosít az ingatlannak. A konyha új bútorokkal, a fürdőszoba pedig egy masszív öntött márvány káddal és modern szaniterekkel gazdagodott.

A házban két lift is szolgálja a kényelmet, a lakóközösség rendezett. A kiváló közlekedési lehetőségeknek köszönhetően a 3-as és 4-es Metró, valamint a 2-es, 2B és 23-as villamosok könnyen elérhetők. A Ráday utca közelsége kiváló éttermekkel, a Nehru-part pihenési lehetőséggel, míg a Vámház körúti bevásárlóközpont minden szükséges beszerzéssel szolgál.

Az ingatlan ideális választás befektetőknek, hiszen az egyetemek közelsége miatt gyorsan kiadható, de családok számára is tökéletes otthont nyújt.

Az irányár: 84,9 millió forint.
Refszám: 9878

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hívjon most!

Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.
Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.
Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Lakás részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11418390
Cím: Kálvin tér
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Kilátás: udvari
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra