Eladó lakás Budapest IX. ker 42 000 000 Ft

Leírás

IGAZI RITKASÁG –TULAJDON JOGA – ELADÓ!!! HOLTIG TARTÓ HASZONÉLVEZETTEL!
NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG, --Befektetésnek-- NAPFÉNYES LAKÁSBAN, XI. KERÜLET KÖZPONTJÁBAN, A DUMAPARTÓL 2 PERCRE, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN – Haszonélvezettel – ELADÓ.
Eladásra kínálok XI. kerület központi részén, egy LUXUS berendezésű, 7 emeletes, liftes tégla építésű gyönyörű lakópark 1.emeletén, egy 46 nm-es, 1+ 1 fél szobával, 6 nm-es beépített erkéllyel, gardróbbal, DK-i fekvésű, házközponti egyedi mérős fűtéssel, parkoló bérlési lehetőséggel, nagyon szép állapotú, amerikai konyhás, beépített ledes bútorokkal rendelkező lakást. A Duna part és a Boráros tér 2 perc sétára.
A lakó park, 2007-ben épült, gyönyörű állapotú, Dryvit szigeteléssel.

A lépcsőház kulturált lakóközösségének köszönhetően tiszta és rendezett, mondhatni újszerű. A lakásba belépve a előtéren keresztül egy nagyobb amerikai konyhás 24 nm-es nappali fogad minket, minőségi laminált parketta és szőnyeg burkolattal és klímával felszerelve. A bútorok a nappaliban és a konyhában is igényes kivitelezésűek, ledes lámpával felszereltek, igazi eleganciát és minőséget sugározva. A nappaliból lehet kimenni a 6 nm-es hang és hőszigetelt nyitható üvegekkel beépített erkélyre. Az előtérből jobbra haladva a 3,6 nm-es fürdő és a WC kapott helyet, csempe burkolattal, igényes kivitelezéssel. A nappaliból szintén jobbra a közlekedőn keresztül egy tükrös gardrób és egy kisebb 8 nm-es szoba kapott helyet, szintén parketta burkolattal. A világos amerikai konyhás nappaliba akár családi, baráti összejövetelekre is kifejezetten alkalmas lehet.

Műszaki leírás:
A lakás fűtése házközponti, egyedi mérőkkel kialakítva. A közös költség: 14.000 Ft, amely tartalmazza a karbantartási alapot, lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, a közös képviselet, és a szemétszállítás díját. A szobák laminált parkettával, a konyha, a folyosó és a vizesblokkok járólappal burkoltak. A beltéri ajtók modernek, az ablakok hang és hőszigetelt műanyag, redőnyös nyílászárókkal lettek kialakítva. Klíma van.

Környék:
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közlekedés nagyon jó. A Duna part és a Boráros tér közelsége nagy előny. A metró, busz, villamos és pár percre található. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: SPAR, Aldi, Lidl, posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő). A belváros 10 perc alatt érhető el.

Ajánlás:
A lakást elsősorban az igényes BEFEKTETŐKNEK, külföldieknek és Modern lakóparkot kedvelőknek ajánlom, akik szeretnének a város központjában lakni, de mégis csendes helyen. Az ingatlanban élő hölgy holtig tartó haszonélvezettel adja el a lakást, tehát hosszabb távú befektetésnek kiváló lehet.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Lakás részletei

Ár: 42 000 000 Ft
Méret: 46 négyzetméter
Azonosító: 11071461
Irodai azonosító: 284714
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra