Eladó lakás Budapest III. ker 49 980 000 Ft

Leírás

***III. kerület ÓBUDÁN PANELPROGRAMOS, PANORÁMÁS, 3 SZOBÁS, VILÁGOS KONYHÁS LAKÁS ELADÓ!***

***KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!***

Budapest III. kerületének frekventált részén, a VÖRÖSVÁRI ÚTON ajánlok a figyelmébe egy 1975-ben épült panelház 6. emeletén található, 68 nm-es, 3 szobás, felújítandó állapotú lakást.

Az ingatlan egy PANELPROGRAMOS 10 emeletes házban található, tehát kívülről szigetelt és egyedi mérős fűtéssel rendelkezik.
A szobák KÜLÖN NYÍLÓAK.
Jelenleg üres, tehát AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. Amennyiben egy optimális elrendezésű, alacsony fenntartási költségű lakást szeretne vásárolni kellemes környezetben, akkor Önnek ez a KIVÁLÓ választás.

ELŐNYÖK: PANORÁMA, rendezett tulajdoni lap, normál szomszédok, játszótér és egyéb kikapcsolódási lehetőségek a közelben, jó közlekedés, távhő alacsony havi költséggel, a teljes vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.

KIVÁLÓ LOKÁCIÓ és KITŰNŐ KÖZLEKEDÉS jellemzi az ingatlant, hiszen minden karnyújtásnyira megtalálható, ami a nagyvárosi kényelmes élethez szükséges.

Az ingatlant határoló utcák rendezettek, több játszótér is található a közelben. A busz és villamosmegálló könnyen elérhető, illetve a közelben található több bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tehát a lakás infrastrukturális adottságai kiválóak.

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek).
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
.
VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES!

Ha az új ingatlana megvásárlásához szükséges a jelenlegi ingatlana eladása, abban is szívesen segítek, illetve az OTP Ingatlanpont teljes kínálatával kapcsolatban kérem, keressen bizalommal!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bátran akar hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 49 980 000 Ft
Méret: 68 négyzetméter
Azonosító: 11392047
Irodai azonosító: M278425-4658500
Cím: Budapest 3. ker.i eladó 68 nm-es lakás
Emelet: 6. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Központi (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra