Eladó lakás Budapest II. ker 88 500 000 Ft

Leírás

Viziváros Fő utcájában polgári lakás eladó!
Az 1920-as években épült társasházban első emeleti, világos, három szobás, felújítandó polgári lakás konyha étkezővel, külön fürdőszobával, wc-vel, tágas előszobával és közlekedővel eladó. A lakás 83 nm, a valóságban 87 nm alapterületű, belmagassága 3,76 méter, amely a térérzetet növeli, és további lehetőségeket biztosít a leendő lakójának. A háznak a Bem rakpart felől is van bejárata, liftes, szép rendezett hangulatos belső udvara van.
A forgalom ellenére a lakás csendes, a nappaliban található kandalló héra gázégővel az egész lakást befűti, a konyhai részen található kiegészítő konvektoros fűtés igény szerint.
A társasház tetőzetét 2021-ben felújították, a belső udvar díszkövezése 2023-ban elkészült.
A társasháztól könnyen megközelíthető a Battyhány tér, a Margit híd, a Margitsziget is, sétálhat a Bem rakparton, és használhatja majd a Király fürdőt is felújítás után. A tömegközlekedés sétatávolságban van, Budapest bármely pontja könnyen elérhető. A lakást felújítás után igazi polgári otthonként használhatja, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK040406

Lakás részletei

Ár: 88 500 000 Ft
Méret: 83 négyzetméter
Azonosító: 11402931
Irodai azonosító: LK040406-4681198
Cím: Budapest 2. ker.i 83 nm-es lakás eladó
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Héra
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra