Eladó lakás Budapest II. ker 79 900 000 Ft

Leírás

***2. kerület KERTKAPCSOLATOS, FELÚJÍTOTT 3 szobás lakás eladó!***

Budapest egyik legcsendesebb, ŐSFÁS részén található ez a 66 nm-es (tulajdoni lap szerint 40 nm-es), FELÚJÍTOTT, azonnal költözhető lakás.

Az ingatlan 3 szobából áll, egy amerikai konyhás nappali plusz két hálószoba, valamint egy KÁDAS fürdőszoba és külön WC.

A nappaliból közvetlenül kiléphetünk egy elszeparált 20 nm-es PRIVÁT KERTRÉSZBE, amely terasz kialakítására is alkalmas, valamint a 2519 nm-es közös kertbe, amely egy ERDŐS területtel határos.

A lakáshoz tartozik egy 10 nm-es saját, száraz TÁROLÓ is.

Főbb jellemzők:
Teljes körű felújítás 2021-ben: ÚJ HŐSZIGETELT nyílászárók, minőségi burkolatok (Apavisa, WOW, Mainzu), modern ELEKTROMOS padlófűtés és HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA (Fisher Nordic).
Amerikai konyha: Prémium minőségű konyhagépekkel FELSZERELT (Electrolux indukciós főzőlap, Bosch mosogatógép, Gorenje sütő-mikro kombó, Candy hűtőszekrény).
Energiatakarékos megoldások: modern elektromos padlófűtés és klímaberendezés, valamint Ariston Velis Evo OKOS vízmelegítő biztosítja a kényelmet.

Társasház és környezet:
A társasház 6 lakásos, kedves szomszédokkal.
A fővezetékek cseréje és a földgáz hálózat KORSZERŰSÍTÉSE már megtörtént, jelenleg a lépcsőházi nyílászárók cseréje zajlik.
KIVÁLÓ LOKÁCIÓ: mindössze 15 perc a Széll Kálmán tértől, közelben iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok, valamint a természet közelsége (Ördögárok) biztosít remek kirándulási, sportolási lehetőséget.

ÁR/ÉRTÉK arányban kivételes lehetőség, a lakás ára ugyanis a tulajdoni lapon feltüntetett alacsonyabb négyzetméter miatt kedvezőbb a piaci árnál (a tulajdoni lapon a lakás 40 nm-ként szerepel, valóságban 66 m2, már kb. 30 éve így van), így tökéletes választás családoknak vagy BEFEKTETÉSNEK egyaránt!

Ha ingatlan vásárlásával egy ÉRTÉKÁLLÓ befektetést is szeretne egyben, akkor ez egy remek lehetőség az ön számára.

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek).
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
.
VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES!

Ha az új ingatlana megvásárlásához szükséges a jelenlegi ingatlana eladása, abban is szívesen segítek, illetve az OTP Ingatlanpont teljes kínálatával kapcsolatban kérem, keressen bizalommal!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bátran akar hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11434056
Irodai azonosító: M288464-4757402
Cím: Eladó 40 nm-es lakás Budapest 2. ker.
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Klíma

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra