Eladó lakás Budapest II. ker 69 000 000 Ft

Leírás

Üdvözöljük Budapest II. kerületében, az Árpád fejedelem útján! Ez az ingatlan igazi gyöngyszem a város szívében található társasházban, amely kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet. A Duna partjától csupán egy karnyújtásnyira fekszik, így a természet és a város közelsége harmonikusan egyesül.



A polgári stílusú társasház szép állapotban van, és vendégszerető lakóközösség várja új tagjait. Az ingatlan különlegessége a felújított ablakok által nyújtott panoráma: egy bájos, zöld parkra tekint, mely nyugalmat áraszt.



Két tágas szoba található, melyekben a térérzék és a kényelem ötvöződik. A hatalmas terek lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját stílusát és elképzeléseit valósítsa meg. Az eladásra kínált lakás bútorzattal együtt kerül értékesítésre, a hiányzó felszerelés igény esetén beszerzésre kerül, így az új tulajdonos azonnal beköltözhet és élvezheti az otthon melegét és kényelmét.





Ha szeretné megnézni ezt a különleges lehetőséget kínáló lakást a Újlakon, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre és segítünk a lakásvásárlás folyamatában

Lakás részletei

Ár: 69 000 000 Ft
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11389355
Irodai azonosító: 18421
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 2

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra