Eladó lakás Budapest II. ker, Vérhalom, 109 900 000 Ft

Leírás

II. Klasszikus RÓZSADOMBON, a Vérhalom-tér szomszédságában, LEGFELSŐ emeleti, 76 nm hasznos alapterületű, nappali + két hálószobás, külön konyhás, külön mosdós elrendezésű, déli fekvésű, felújított lakás, kényelmes méretű fedett terasszal, gépkocsi beállóval, tárolóval eladó.
A folyamatosan karbantartott tégla építésű - jó lakóközösségű -, hat lakásos társasház egy ősfás kertben található. A lakás a társasház második emeletén helyezkedik el, csendes, nyugodt lakhatást biztosítva a lakás használóinak.
A 2015-ben történt felújítás során új, műanyag külső nyílászárók, önálló cirkófűtés, új burkolatok, valamint új, bézs színű frontokkal szerelt, teljesen gépesített (elektromos sütő és főzőlap, kivezetett párelszívó, fagyasztós hűtő, nagy mosogatógép) konyhabútor is beépítésre került.
Beosztását tekintve az ablakos konyha és az onnan elérhető kamra nyílik a bejárati ajtótól balra, a konyhával szemben találjuk a nagyméretű, teraszkapcsolatos nappalit, amely méretéből adódóan, az étkező funkciót is ki tudja szolgálni.
A közlekedőből külön nyílik valamennyi további helyiség: a külön mosdó, az ablakos, káddal kialakított fürdőszoba, amely törölköző szárítós radiátorral, szekrénnyel épített mosdóval is rendelkezik, valamint a két kényelmes - teljes szoba méretű -, hálószoba, amihez az egyik egy keleti irányba néző erkély is kapcsolódik.
A kényelmes használhatóságról az ingatlanban beépítésre került klíma berendezés, ablakokon található redőnyök és a gyors internet hozzáférés is gondoskodik.
Az ingatlanhoz tartozó jól használható méretű saját tároló helyiség is tartozik, amelyet a lépcsőházon keresztül lehet megközelíteni. A lakáshoz, a belső kertben 1 db gépkocsi beálló hely is tartozik.
Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a hegyvidéki környezetben való elhelyezkedés, a kitűnő tömegközlekedési adottságokkal párosulva, ami biztosítja a városközpont könnyű megközelítését.

Lakás részletei

Ár: 109 900 000 Ft
Méret: 76 négyzetméter
Azonosító: 11389412
Városrész: Vérhalom
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: kertre néző
Kert: Közös telek
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra