Eladó lakás Budapest I. ker 120 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ 90m2-es PANORÁMÁS lakás BUDA egyik legkiemelkedőbb részén!
EXKLUZÍV, csak a Duna House kínálatában!
A lakás kialakítása kiemelkedően praktikus, tágas nappalival rendelkezik, ahonnan a csodálatos panoráma tárul elénk. A fényviszonyai kiválóak, köszönhetően a jó tájolásnak, napközben a napfény szinte végig áthatja a tér minden szegletét, de az ingatlant tekintve rengeteg átalakítási lehetőség áll rendelkezésre, így a leendő tulajdonosa szabadon alakíthatja azt saját ízlése szerint, legyen szó modernizálásról vagy a terek újragondolásáról, ezáltal még inkább személyre szabható.
Ez a lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik a városi élet dinamizmusát és a természet közelségét egyaránt értékelik.Elhelyezkedése ideális, a Déli pályaudvar és a tömegközlekedési csomópontok közelsége révén a város bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető.
A lakás közelében található a Vérmező park, amely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a zöldövezetre vágyóknak, valamint az ősfás környezet garantálja a friss levegőt és a nyugodt környezetet a város szívében. Az elhelyezkedése, a környezet gazdagsága és a lakás adottságai együttesen teszik ezt az ingatlant értékes befektetéssé vagy ideális otthonná.Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy OTTHONT teremtsen Budapest egyik legvonzóbb részén! Tegyen egy lépést álmai otthona felé még ma!

120000000 Ft
Várom megtisztelő hívását!
Legeza Kornélia
0630/920-3745
[email protected]

Referencia szám: LK045139-NOK

Lakás részletei

Ár: 120 000 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11385146
Irodai azonosító: LK045139-4638800
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra