Eladó lakás Békéscsaba 28 500 000 Ft

Leírás

Egy teljes körű felújítás 96%-os készültségi szintjén levő, azonnal költözhető első emeleti lakást kínálunk megvételre Békéscsaba Vasútállomáshoz, OBI, Penny áruházakhoz, Andrássy gimnáziumhoz közeli részén, mely 52 m²-es lakóterének köszönhetően ideális otthona lehet fiatal pároknak vagy akár egyedül élők számára is.

A lakás tetőtől talpig megújult: masszív fém, biztonsági záras bejárati ajtót, minőségi műanyag külső nyílászárókat építettek be - az ablakok bukó-nyílóak, szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. Az új beltéri ajtók modern megjelenésű, letisztult dizájnnal készültek. Minden helyiség vadonatúj csempét, járólapot és laminált parkettát kapott. A fürdőben törölközőszárító, fürdőszobaszekrény mosdóval és dizájnos csaptelepekkel, a szobákban mennyezeti világítások és süllyesztett led-fények gyönyörködtetik a leendő tulajdonost.

A teljes elektromos- és vízrendszer csöveit, kábeleit kicserélték, a gázüzemű kombikazán, a radiátorok, a hűtő-fűtő klíma is új.
A lakás alacsony fenntartási költségei, valamint az új nyílászárók és a redőnyözött ablakok révén a komfort és a takarékosság is garantált.

Helyiségek: a közlekedőből érhető el a két szoba, a fürdő és külön wc, innen juthatunk el a konyhába is, ahonnan a kis méretű, ám nagyon praktikus kamra nyílik. A földszinten saját tárolóval rendelkezik a lakás.

A jó közlekedésnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan elérhetőek a város legfontosabb pontjai, így a bevásárlási lehetőségek is könnyen megközelíthetőek.
Ne habozzon, válassza ezt a teljesen felújított és modern panel lakást! Hívjon a részletekért és szerezze meg új otthonát, ahova már csak költöznie kell!

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Amennyiben új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

06 20 9362 513
Krizsán Ibolya
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 28 500 000 Ft
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 11379824
Irodai azonosító: 330156
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra