Kiadó lakás Tata 250 000 Ft

Leírás

Tatán KIADÓ kertkapcsolatos 110 m2-es két szintes lakás!!!

A 20 Éves Dot-Ing Ingatlaniroda legújabb kínálataként ajánlom ezt a két szintes négyszobás ingatlant hosszútávú bérbeadásra, Tata kedvelt csendes zöldövezeti környezetében a Dózsa György úton. A lakás 110 m2-es, két szintes, a földszinten nappali étkező konyha és mellékhelyiség található, az emeleten három hálószoba és egy gardrób szoba áll rendelkezésére a bérlőnek, hogy kényelmesen élje a mindennapokat. A lakás bútorozott, a konyha gépekkel felszerelt, sütő főzőlap páraelszívó, mosogatógép, hűtő, szinte minden megvan ahhoz, hogy az Ön számára ideiglenes otthonként is kényelmesen funkcionáljon. Ami még extra, hogy egy hangulatos részben fedett hátsó kerti terasz és füvesített hátsó kert is tartozik a lakáshoz. Az épület fűtése kondenzációs gázkazánról történik, minden szobában radiátorokkal, így a rezsi viszonylag kedvező attól függően, hogy az ott lakó milyen formában használja.
A közelben minden megtalálható, buszmegálló, bevásárlási lehetőség, és az ingatlan mellett közvetlen bicikliút is vezet, így könnyen megközelíthet bármit…

Az ingatlan hosszú távra kiadó, két vagy maximum három fő részére, dohányzás kizáró ok, a tulajdonos közjegyzői szerződést is kér!

Bérleti díj: 250 000 Ft/ hó (két havi kaució szükséges) + rezsi
Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg!

Schlégl-Pintér Babett
06 70 312 40 39

Lakás részletei

Ár: 250 000 Ft/hónap
Méret: 110 négyzetméter
Azonosító: 11419843
Irodai azonosító: 8616
Cím: Tata
Emelet: Földszint
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra