Kiadó lakás Budapest XIV. ker 250 000 Ft

Leírás

Ügyvédi irodának, Gyógytornász vagy orvosi rendelőnek, tökéletes választás, mert mindig van parkolóhely, és a tömegközlekedés is megfelelő.
Kiadó kertvárosi környezetben, hat lakásos, körbekerített, lapos tetős társasházban, egy első emeleti, nagyon kellemes hangulatú, napfényes, jó elrendezésű (külön nyíló szobák) igényesen felújított, csendes 2 szobás lakás.
Erkély (6.6m2), rendkívül jó beosztású, a szobákban a konvektorok mellett, hűtő-fűtő klíma, Gree Comfort X van, új konyhabútor, új Gorenje kombinált gáztűzhely, új lámpák, új függönyök, új riasztórendszer van felszerelve a kényelem, és a biztonság érzete miatt. Továbbá tartozik a lakáshoz egy cc 2m2-es tároló.
A lakás minden helyisége ablakos, a fürdőszoba kivételével redőnnyel felszerelt, a közös villany, közös víz(locsolás), a ház biztosítása, a kuka díj, takarítás, karbantartás(fűnyírás) képviseleti díj az, amit meg kell fizetni havonta a társasház bankszámlájára. Ez jelenleg 7400Ft/hó, emellett víz, villany, gáz, egyedi fogyasztás alapján.
Az új energetikai besorolás : E
A fűtési rendszer: Kiváló,
A használati melegvíz ellátó rendszer: Jó, besorolást kapott.
Az ingatlan 3 havi kaucióval, + egy havi bérleti díjjal, 250.000. Ft + 50.000. Ft rezsielőleggel, egy éves, határozott idejű, közjegyzői záradékoltatott szerződéssel, bérelhető ki, augusztustól , kisállat, és gyerek nélkül.
Ha jó lakást szeretne venni, jó helyen, és ezt tesztelné bérlés útján, akkor az ingatlan megvásárolható. Jenlegi eladási ára 72MFt. Az éves bérleti díjat, levonjuk a vételárból
A közelben orvosi rendelő, benzinkút, gyógyszertár, éttermek, Bosnyák téri piac 10 perc sétatávolságban elérhető, ALDI, valamint a közelben található nagyobb LIDL és TESCO áruház, OBI.
Nem dohányzók jelentkezését várjuk.
Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont, ebben az esetben sms-ben írt megkeresésre, az érdeklődő nevének megjelölésével, mindig válaszolok.
Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Lakás részletei

Ár: 250 000 Ft/hónap
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11402271
Cím: Törökőr
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2

Térkép


Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra