Kiadó lakás Budapest V. ker 1 200 Euro

Leírás

EXKLUZÍV KIADÓ LAKÁS A BELGRÁD RAKPARTON, LENYŰGÖZŐ DUNAI PANORÁMÁVAL!

Kiadó egy páratlan, 72 nm-es luxuslakás Budapest egyik legelőkelőbb helyszínén, a Belgrád rakparton. A harmadik emeleten található ingatlan egyaránt csendes és panorámás, ahol az ablakokból elénk táruló dunai látkép bármely napszakban elvarázsol.

A lakásba belépve a tágas előszoba fogad, innen nyílik balra a modern konyha és kamra, jobbra pedig a stílusosan kialakított fürdőszoba. A szemben elhelyezkedő, tolóajtóval ellátott nappali az ingatlan ékköve, ahol az elegáns, köríves ablakok révén a panoráma szinte festményszerűen tárul elénk. Innen nyílik a gardróbszoba, majd továbbhaladva a hálószoba, ahol szintén zavartalanul élvezhetjük a kilátást.

A lakás minden részlete gondosan megtervezett, teljes körűen felújított, igényesen berendezett és gépesített. A konyha a legmodernebb eszközökkel felszerelt, beleértve a sütőt, főzőlapot, mosogatógépet, hűtőt – minden, amire szüksége van.

Az ingatlan exkluzivitását tovább növeli a beépített klíma, a riasztórendszer és a biztonsági kamerák, így a lakók a legnagyobb kényelemben és biztonságban érezhetik magukat.

Bérleti díj: 1.200 EUR/hó, amely magában foglalja a rezsit és havi egy takarítást. Továbbá 3 havi kaució szükséges.

Ne maradjon le erről a különleges lehetőségről – élje át a luxust és a panorámás kilátás nyújtotta nyugalmat Budapest szívében!

Lakás részletei

Ár: 1 200 Euro/hónap
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11161520
Irodai azonosító: 12864
Cím: Dunai Panorámás lakás KIADÓ
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Felújított
Kilátás: panorámás
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Lift
  • Pince

Így keressen lakást négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a lakások
listáját
Válassza ki a megfelelő
lakást
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra